O-STA

FatWire in Translations.com zaključila oblikovanje integrirane ponudbe produktov za globalno upravljanje z vsebinami; demo verzija na voljo na www.fatwire.com in www.translations.com

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--7. november 2005--Podjetji Translations.com in FatWire sta danes predstavili nov skupni produkt, ki odpravlja ovire pri globalni kooperativni uporabi vsebin. Content Server, aplikacija za upravljanje z vsebinami podjetja FatWire Software, in GlobalLink, sistem za upravljanje globalizacije podjetja Translations.com, sta samostojno vodilna produkta na svojem področju. Tako rekoč nevidna integracija obeh produktov nudi kooperativno rešitev za lokalizacijo globalnih vsebin v več jezikov. Z integriranimi delovnimi procesi za vsebine v originalnem jeziku in verzijami za ciljne jezike je globalno poslovanje s podjetjem FatWire preprosto in učinkovito. Poleg tega integriran produkt preprečuje, da bi se lokalno tržno znanje pri prevajanju izgubilo.

"Naše stranke splet uporabljajo kot strateško pot za doseganje globalnega občinstva," je dejal John Murcott, namestnik direktorja za produkte in strategijo pri podjetju FatWire. "Njihova glavna skrb je upravljanje spletnih strani v 5 do 10 jezikih, pri tem pa mora biti vsebina v vseh jezikih usklajena. Ta rešitev zagotavlja, da lahko globalne in lokalne ekipe sodelujejo in globalno učinkovito uporabljajo vsebine."

Podjetji sta združili moči pri razvoju FatWire adapterja za GlobalLink, ki funkcionalnost aplikacije GlobalLink prenaša v Content Server. V vmesniku aplikacije Content Server lahko uporabniki določijo, katere vsebine je potrebno lokalizirati in sledijo napredku že lokaliziranih vsebin, kar olajša posodabljanje in popravljanje. Vsebine, ki jih je potrebno lokalizirati, se avtomatsko izločijo iz Content Serverja in pošljejo uporabnikom v lokalizacijo. Ko je lokalizacija zaključena, GlobalLink vsebine ponovno vstavi na za njihovo mesto v Content Serverju. Ta rešitev vključuje tudi integracijo delovnih procesov, tako da je možno lokalizacijo vključiti v enega ali več obstoječih delovnih procesov na FatWire Content Serverju. Ko vsebina doseže določen delovni proces, jo GlobalLink pošlje v lokalizacijo. Ko se lokalizirana različica vrne, GlobalLink začne konfiguriran delovni proces.

Phil Shawe, predsednik uprave Translations.com, je dejal: "S podjetjem FatWire imamo uspešno sodelovanje, ki temelji na komplementarnih prednostih naših samostojnih rešitev. Veseli me, da sedaj z integracijo naših vodilnih produktov našim strankam ponujamo izboljšane rešitve.

"Specifične prednosti kombinirane rešitve FatWire in Translations.com:

-- Podjetja lahko povečajo količino večjezičnih vsebin, ki jih upravljajo z obstoječimi viri

-- Vsebine za različna tržišča je mogoče ustvariti in objaviti hkrati

-- Lokalne ekipe globalne organizacije lahko nadzirajo svoje vsebine, pri tem pa ohranjajo konsistentno globalno celostno podobo

-- Podjetja lahko prihranijo do 40% pri stroških za lokalizacijo

Če želite zasebno demonstracijo prihrankov pri globalni uporabi vsebin in sodelovanju, ki jim omogoča integrirana rešitev, se obrnite na FatWire ali Translations.com.

O podjetju FatWire Software

FatWire Software organizacijam omogoča, da izboljšajo delovanje vsebin z uporabo zelo prepričljivih aplikacij in spletnih strani, osredotočenih na vsebino, ki privabijo, spreobrnejo in zadržujejo kupce. Rešitve podjetja FatWire temeljijo na aplikaciji Content Server, ki poslovnim uporabnikom daje popolni nadzor nad ustvarjanjem in predstavljanjem vsebin s prilagodljivo arhitekturo, kar omogoča dinamično uporabo vsebin na več spletnih straneh. Podjetje FatWire, ki je bilo ustanovljeno leta 1996, ima več kot 400 strank, med njimi J.P. Morgan Chase, Sony, Radisson/SAS, European Space Agency, Nihon Seimei in Bank of China. FatWire ima sedež v New Yorku ter podružnice po vsej Severni Ameriki, Evropi in v Azijsko-pacifiški regiji. Več informacij o vrhunskih produktih in storitvah je na voljo na www.fatwire.com.

O podjetju Translations.com

Translations.com strankam v tako rekoč vseh sektorjih ponuja lokalizacijo programske opreme in spletnih strani ter poslovne jezikovne rešitve. Poslovne rešitve se osredotočajo na strateške potrebe organizacij, ki želijo komunicirati in poslovati na tujih trgih. Translations.com ima na treh celinah uveljavljeno globalno prisotnost in še naprej uvaja nove tehnologije, namenjene hitremu razvoju večjezičnih poslovnih rešitev. Za več informacij o podjetju se obrnite na spletno stran www.translations.com ali pišite na info@translations.com.

Tim Coughlin,

617-451-1233 x37

tcoughlin@translations.com

or

FatWire Software

Jeff Ernst,

978-460-1344

jernst@fatwire.com