O-STA

Fluence objavil ceno v prvi javni ponudbi delnic

ARLINGTON, Va.--(BUSINESS WIRE)-Vodilni svetovni ponudnik izdelkov in storitev za shranjevanje energije ter digitalnih aplikacij za obnovljive vire energije in shranjevanje Fluence je danes objavil ceno v prvi javni ponudbi 31.000.000 navadnih delnic razreda A, in sicer 28,00 USD za delnico. Navadne delnice razreda A bodo po napovedih začele na borznem trgu Nasdaq Global Select Market trgovati 28. oktobra 2021 z oznako "FLNC." Zaključek prve javne ponudbe delnic je previden 1. novembra 2021 ob upoštevanju običajnih zaključnih pogojev.

Fluence je poleg tega finančnim posrednikom pri izdaji omogočil 30-dnevno možnost nakupa do 4.650.000 dodatnih navadnih delnic razreda A po ceni v javni ponudbi, zmanjšani za popuste in provizije.

J.P. Morgan Securities LLC, Morgan Stanley & Co. LLC, Barclays Capital Inc. in BofA Securities sodelujejo kot glavni vodje knjige naročil za predlagano ponudbo delnic. Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC, UBS Securities, LLC, Evercore Group L.L.C., HSBC Securities (USA) Inc. in RBC Capital Markets, LLC pa so skupni upravljavci knjige naročil za predlagane ponudbe. Nomura Securities International, Inc., Robert W. Baird & Co. Incorporated, Raymond James & Associates, Inc, Seaport Global Securities LLC, Penserra Securities LLC in Siebert Williams Shank & Co., LLC so-upravljalci predlagane ponudbe.

Ponudba poteka le prek prospekta. Ko bo na voljo, bo kopijo predhodnega prospekta mogoče pridobiti pri: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, po telefonu na (866) 803-9204 ali preko elektronske pošte na prospectus-eq_fi@jpmchase.com; Morgan Stanley & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2. nadstropje, New York, NY 10014; Barclays Capital Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 ali prek e-pošte barclaysprospectus@broadridge.com oz. telefonske številke (888) 603-5847; in BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3. nadstropje, Charlotte NC 28255-0001, Attn: Prospectus Department ali preko e-pošte dg.prospectus_requests@bofa.com.

Veljavnost registracijske izjave v zvezi s temi vrednostnimi papirji je ameriška Komisija za vrednostne papirje (SEC) potrdila 27. Oktobra 2021. To sporočilo za javnost ne predstavlja ponudbe za prodajo ali pridobivanja ponudbe za nakup, prav tako se ti vrednostni papirji ne prodajajo v nobeni državi ali jurisdikciji, v kateri bi bila taka ponudba, pridobivanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katere koli take države ali jurisdikcije.

O podjetju Fluence

Fluence, družba Siemensa in AES-a, je vodilno podjetje na svetovnem trgu izdelkov in storitev za shranjevanje energije ter digitalnih aplikacij za obnovljive vire energije in shranjevanje. Na 29 svetovnih trgih imamo nameščenih ali pogodbeno zagotovljenih več kot 3,4 GW zmogljivosti za shranjevanje energije, v Avstraliji in Kaliforniji pa je optimiziranih ali pogodbeno zagotovljenih več kot 4,5 GW zmogljivosti za shranjevanje vetrne in sončne energije ter shranjevanje energije. S svojimi izdelki, storitvami in platformo Fluence IQ z umetno inteligenco pomagamo strankam po vsem svetu pri vzpostavljanju odpornejših električnih omrežij in bolj trajnostne prihodnosti.

Izvorno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211027006241/en/

Kontakti

Mediji
Edelman for Fluence
Julia Fisher
FluenceMedia@edelman.com

Investitorji
Samuel Chong
samuel.chong@fluenceenergy.com


Vir: Fluence


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.