O-STA

Družba Fluence napoveduje zaključek prve javne ponudbe in popolno uveljavitev pravice izdajateljev do nakupa dodatnih delnic; zbrana bruto sredstva znašajo 998.200.000 USD

ARLINGTON, Va.-(BUSINESS WIRE)- Družba Fluence Energy, Inc. (Nasdaq: FLNC), eden izmed vodilnih svetovnih ponudnikov izdelkov in storitev za shranjevanje energije ter digitalnih aplikacij za obnovljive vire energije in shranjevanje, je danes objavila zaključek prve javne ponudbe 35.650.000 navadnih delnic razreda A, vključno s popolno uveljavitvijo opcije izdajateljev za nakup dodatnih delnic navadnih delnic razreda A, po ceni prve javne ponudbe 28,00 USD na delnico. Prihodki iz prve javne ponudbe so znašali 998,2 milijona USD, pred odštetimi popusti in provizijami za vpis in drugimi stroški ponudbe. Z delnicami se je začelo trgovati na trgu Nasdaq Global Select Market 28. septembra 2021 pod oznako "FLNC".

Družbe J.P. Morgan Securities LLC, Morgan Stanley, Barclays Capital Inc. in BofA Securities delujejo kot skupni glavni organizatorji ponudbe. Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC, UBS Securities, LLC, Evercore Group L.L.C., HSBC Securities (USA) Inc. in RBC Capital Markets, LLC delujejo kot organizatorji ponudbe. Nomura Securities International, Inc., Robert W. Baird & Co. Incorporated, Raymond James & Associates, Inc, Seaport Global Securities LLC, Penserra Securities LLC in Siebert Williams Shank & Co, LLC delujejo kot soorganizatorji ponudbe.

Ponudba se izvaja samo s pomočjo prospekta. Izvode končnega prospekta v zvezi s ponudbo lahko dobite pri: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, po telefonu 866-803-9204 ali po e-pošti prospectus-eq_fi@jpmorganchase.com; Morgan Stanley & Co. LLC, Attention: 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014; Barclays Capital Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 ali po elektronski pošti na barclaysprospectus@broadridge.com ali po telefonu na (888) 603-5847; BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd floor, Charlotte NC 28255-0001, Attn: Prospectus Department ali po elektronski pošti na dg.prospectus_requests@bofa.com.

Komisija za vrednostne papirje in borzo je 27. oktobra 2021 razglasila veljavnost registracijske izjave v zvezi s to ponudbo. To sporočilo za javnost ne pomeni ponudbe za prodajo ali pridobivanja ponudbe za nakup, prav tako se ti vrednostni papirji ne prodajajo v nobeni državi ali jurisdikciji, v kateri bi bila taka ponudba, pridobivanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katere koli take države ali jurisdikcije.

O družbi Fluence

Fluence, družba pod okriljem Siemensa in AES, je ena izmed vodilnih družb na svetovnem trgu izdelkov in storitev za shranjevanje energije ter digitalnih aplikacij za obnovljive vire energije in shranjevanje. Na 29 svetovnih trgih imamo nameščenih ali pogodbeno zagotovljenih več kot 3,4 GW zmogljivosti za shranjevanje energije, v Avstraliji in Kaliforniji pa je optimiziranih ali pogodbeno zagotovljenih več kot 4,5 GW zmogljivosti za shranjevanje vetrne in sončne energije ter shranjevanje energije. S svojimi izdelki, storitvami in platformo Fluence IQ z umetno inteligenco pomagamo strankam po vsem svetu pri vzpostavljanju odpornejših električnih omrežij in bolj trajnostne prihodnosti.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211102005783/en/

Kontakti

Mediji

Alison Mickey

alison.mickey@fluenceenergy.com

Vlagatelji

Samuel Chong

samuel.chong@fluenceenergy.com

Vir: Fluence Energy, Inc.


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.