O-STA

Zynga predstavila finančne rezultate za tretje četrtletje 2021

• Rezultati nad napovedmi, vključno z rekordnimi prihodki in rezervacijami v tretjem četrtletju

• Zvišuje se napoved prihodkov, rezervacij in dobičkonosnosti za celotno leto 2021

• Zynga na poti, da bo leto 2021 zaključila z najboljšimi letnimi prihodki družbe doslej in največ uporabnikov v zgodovini podjetja

• Na voljo številni katalizatorji rasti, ki bodo spodbudili nadaljnjo širitev v letu 2022 in pozneje


SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) je danes objavila finančne rezultate za tretje četrtletje, ki se je končalo 30. septembra 2021, in na svoji spletni strani za odnose z vlagatelji objavila pismo uprave o četrtletnem poslovnem izidu za tretje četrtletje 2021. Oglejte si priloženo pismo o četrtletnih dohodkih ali obiščite http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj:https://www.businesswire.com/news/home/20211108005405/en/

"Dosegli smo dobre četrtletne rezultate, ki so presegli napovedi, vključno z rekordnimi prihodki in rezervacijami v tretjem četrtletju, predvsem zaradi še enega izjemnega četrtletja v Rollicovem portfelju," je povedal Frank Gibeau, glavni izvršni direktor Zynge. "Danes zvišujemo naše napovedi za celotno leto 2021 in smo na dobri poti, da leto zaključimo z najboljšimi letnimi rezultati podjetja Zynga doslej in z največjim mobilnim občinstvom v zgodovini podjetja. Za leto 2022 in pozneje smo dobro pripravljeni, saj imamo na voljo številne katalizatorje rasti, ki bodo spodbujali našo nadaljnjo širitev."

Vodstvo podjetja Zynga bo danes ob 14:00 po pacifiškem času (17:00 po vzhodnem času) organiziralo tudi konferenčni klic, na katerem bo razpravljalo o rezultatih podjetja. Med klicem lahko zastavljate vprašanja, podjetje Zynga pa bo odgovorilo na čim več vprašanj.

Konferenčni klic bo na voljo na http://investor.zynga.com - posnetek pa bo po klicu objavljen na spletni strani - ali prek spodaj navedenih konferenčnih klicnih številk:

• brezplačna telefonska številka: (800) 537-0745

• mednarodna telefonska številka: (253) 237-1142

• identifikacijska številka konference: 7239807

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je vodilno podjetje na področju interaktivne zabave, ki želi z igrami povezati svet. Zynga, ki ima velik globalni doseg v več kot 175 državah in regijah, ima raznolik portfelj priljubljenih franšiz iger, ki so bile več kot štiri milijardkrat prenesene na mobilne naprave, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Golf Rival™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. S Chartboostom, vodilno platformo za mobilno oglaševanje in monetizacijo, nudi Zynga vodilno platformo naslednje generacije v panogi, ki omogoča optimizacijo programatičnega oglaševanja in donosov v velikem obsegu. Družba Zynga je bila ustanovljena leta 2007 in ima sedež v Kaliforniji ter lokacije v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

Izjave, ki se nanašajo na prihodnost

Sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti v smislu Zakona o reformi zasebnih sodnih postopkov v zvezi z vrednostnimi papirji iz leta 1995, vključno z izjavami, ki se med drugim nanašajo na: sedanje in prihodnje dejavnosti in pobude družbe Zynga, vključno z možnostjo prihodnje rasti našega poslovanja in baze igralcev. V prihodnost usmerjene izjave pogosto vključujejo besede, kot so "predvideno", "načrtovano", "nameravamo", "bo", "pričakujemo", "verjamemo", "cilj", "predvidevamo", in izjave v prihodnjem času so na splošno usmerjene v prihodnost. Izjave, usmerjene v prihodnost, niso jamstvo za prihodnjo uspešnost in odražajo trenutna pričakovanja vodstva. Doseganje ali uspeh zadev, ki jih zajemajo takšne izjave, usmerjene v prihodnost, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke, zato se lahko naši dejanski rezultati bistveno razlikujejo od napovedanih ali nakazanih. Na takšne izjave o prihodnosti, ki temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan tega dokumenta, se ni dobro preveč zanašati. Ne prevzemamo nobene obveznosti, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o tveganjih, negotovostih ter predpostavkah in dejavnikih, zaradi katerih bi se lahko dejanski rezultati razlikovali, je ali bo podrobneje opisanih v naših javnih poročilih Komisiji za vrednostne papirje in borzo ("SEC"), katerih kopije lahko dobite na naši spletni strani za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na spletni strani SEC na www.sec.gov.

Opomba urednika:

Za prenos Zynginih posnetkov B-roll in ključnih slik za njene igre obiščite: https://bit.ly/ZyngaQ321

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211108005405/en/



Kontakti


Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Odnosi z mediji:
Kenny Johnston
Press@zynga.com

Vir: Zyng


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.