O-STA

Arnold Schwarzeneger se vrača v vrtec v animirani seriji Mala šola Stana Leeja za superjunake

Arnold Schwarzeneger se vrača v vrtec v animirani seriji Mala šola Stana Leeja za superjunake

Se spomnite zabavnega filma iz devetdesetih, ko je Arnold Schwarzeneger delal v vrtcu, kjer je moral pod krinko vzgojitelja zaščititi enega izmed malčkov pred nevarnim zločincem? No, Arnold se ponovno vrača v vrtec - tokrat v novi animirani seriji Mala šola Stana Leeja za superjunake, ki jo lahko naši najmlajši vsak dan ob 19.00 spremljajo na kanalu Minimax.

Kako to, da se je Arnold ponovno znašel v vrtcu?

Arnold Armstrong je bil eden največjih svetovnih superjunakov, neverjetni Captain Fantastic. Do pred petih let, ko je v zadnjem boju proti svojemu sovražniku, hudobnemu dr. Superiorju, ostal brez svojih moči. Nihče pa ni vedel, da so med bojem superenergijski delci padli na skupino nič hudega slutečih malčkov, ki so tako dobili supermoč. Z veliko močjo pa pridejo tudi super težave. Ti malčki sedaj obiskujejo vrtec, kjer jih mora pod krinko vzgojitelja Arnold Armstrong naučiti, kako varno razviti in uporabljati svoje supermoči, ne da bi pri tem uničili šolo ali razkrili svojo indentiteto. Pri tem pa seveda ne gre brez zabavnih in napetih dogodivščin, v katerih se znajdejo Arnold in šest malih superjunakov.

Animirana serija je velika uspešnica

Animirana serija je velika uspešnica, saj je že samo nekaj mesecev po premieri dosegla kar 40 milijonov ogledov. Arnold Schwarzeneger, ki je glavi lik in tudi izvršni producent serije, pa je povedal, da je bila njegova največja želja, da bi film Policaj iz vrtca dobil nadaljevanje. In to se mu je z animirano serijo Mala šola Stana Leeja za superjunake tudi uresničilo.

Naši najmlajši se lahko vsak dan ob 19.00 na kanalu Minimax zabavajo ob zabavnih in razburljivih prigodah malih superjunakov, ki jih Arnold Amrstrong med drugim uči, kako naj uporabljajo svoje supermoči, da se bodo lahko podali na super pustolovščine.