O-STA

V Europarku Maribor se je odprla prenovljena trgovina Hervis

Europark d.o.o.

Moskovska ulica 4

1000 Ljubljana

Sporočilo za medije

"Za takojšnjo objavo"

Maribor, 10. november 2021

V Europarku Maribor se je odprla prenovljena trgovina Hervis

V Europarku Maribor se je ponovno odprla trgovina Hervis, ki po popolni prenovi sije v povsem sveži preobleki, saj gre za prvo trgovino Hervisa v Sloveniji, ki je prenovljena v skladu s smernicami novega Hervisovega koncepta. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je tako svoja vrata znova odprla najmodernejša športna trgovina v regiji, kjer na 1800 m2 obiskovalce čaka bogata ponudba najaktualnejših športnih trendov, inovativne storitve in edinstvena nakupovalna izkušnja. Obogateno ponudbo, razdeljeno na posamezne športne segmente in panoge, bo dopolnila še nova INFO točka, kjer bodo stranke lahko prevzele naročilo iz Hervisove spletne trgovine in tako prihranile strošek poštnine. Obenem INFO točka prinaša tudi več novih inovativnih storitev, med drugim tudi analizo stopal in individualno prilagajanje smučarskih čevljev ("boot fitting").

Posodobljena ponudba, prilagojena letnemu času

V prenovljeni Hervisovi trgovini bodo obiskovalci našli posodobljeno ponudbo športne opreme, pripomočkov, športnih in trendovskih oblačil ter dodatkov za vse vrste športov. V aktualni ponudbi je poudarek predvsem na zimskih športih, fitnes opremi, teku, pohodništvu in dvoranskih športih, v bogatem naboru pa bodo pripomočke in opremo po svoji meri našli tako začetniki kot bolj napredni rekreativni športniki. "V Europarku Maribor si vedno prizadevamo, da bi svojim obiskovalcem ponudili najbolj aktualne in atraktivne svetovne trende. V to kategorijo gotovo sodi tudi Hervis, ki v svoji ponudbi združuje vse največje svetovno priznane blagovne znamke iz sveta športa. Prepričana sem, da bo prenovljena Hervisova trgovina, ki je bila kot prva Hervisova trgovina v Sloveniji prenovljena v skladu z najsodobnejšimi Hervisovimi smernicami razvoja, pravi raj za vse športne navdušence, ki bodo tu našli vse, kar potrebujejo za aktiven življenjski slog, " ob tem dodaja center managerka Europarka, Simona Mandl.

Inovativna INFO točka in dovršen kolesarski servis

Poleg razširjene ponudbe športnih trendov in opreme obiskovalce v prenovljeni Hervisovi trgovini v največjem mariborskem nakupovalnem središču čaka tudi nova INFO točka, ki predstavlja stičišče spletne in fizične trgovine. Kupci bodo namreč po novem lahko tu brez stroškov poštnine prevzeli izdelke, ki so jih naročili v Hervisovi spletni trgovini. Obenem bodo imeli na INFO točki na voljo tudi številne druge inovativne storitve, ki trgovino uvrščajo med najsodobnejše športne trgovine v regiji. Med drugim bodo obiskovalci s pomočjo 3D analize stopal lahko poiskali idealno prilegajoč se športni ali smučarski čevelj, s storitvijo individualnega prilagajanja smučarskih čevljev oz. "boot fitting" pa bodo dobili smučarski čevelj, ki se bo povsem prilagodil anatomiji njihove noge. Pika na i dovršeni nakupovalni izkušnji v prenovljeni Hervisovi trgovini pa bo gotovo nov kolesarski servis, kjer bodo izkušeni strokovnjaki poleg varnostnih pregledov obiskovalcem pomagali tudi pri montaži kupljenega kolesa.

O vrhunski ponudbi izdelkov in storitev v prenovljeni Hervisovi trgovini v Europarku se lahko prepričate že danes!

Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Nakupovalno središče Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v srednji, južni in vzhodni Evropi s skupno površino več kot 820.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Leta 2020 so najemniki na lokacijah SES - Spar European Shopping Centers ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, nadzora gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi zunanjim lastnikom nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana, ki se je odprlo maja 2020, je letos prejelo svetovno priznano nagrado "Global RLI Award" v kategoriji "Mednarodna nakupovalna središča - novogradnje". SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Nakupovalno središče Europark Maribor je prejelo naslednje mednarodne nagrade:

V letih 2009, 2010, 2015 in 2016 z različnimi marketinškimi kampanjami med finalisti za mednarodno nagrado Solal Marketing Award, ki jo podeljuje Mednarodno združenje nakupovalnih središč za najučinkovitejše marketing kampanje v Evropi in Južni Afriki. Leta 2020 pa je prejelo certifikat TüV Süd za odlične higienske ter varnostne standarde.

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Lučka Žnidarčič, odnosi z javnostmi

Tel.: +386 51 325 597

e-pošta: lucka.znidarcic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

Europark - managed by SES Spar European Shopping Centers GmbH