O-STA

V Europarku odštevajo dneve do črnega petka in začetka božično-novoletnega sejma

Prihajajoči konec tedna bo v Europarku Maribor vse v znamenju bogate akcijske ponudbe, številnih popustov in pestrega prazničnega dogajanja. Na črni petek, 26. novembra, obiskovalce čakajo izjemne ugodnosti in nepozabna nakupovalna izkušnja. Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije bo na ta dan zažarelo v tisočerih lučkah, nakupovalne ulice pa bodo napolnile stojnice butičnih proizvajalcev, ki bodo vse od 26. novembra pa do 31. decembra s pestro ponudbo unikatnih daril in prazničnih dobrot razveseljevali obiskovalce Europarkovega tradicionalnega božično-novoletnega sejma.

Nakupovalno središče bo na črni petek odprto vse do 22. ure

V mariborskem Europarku bodo tudi letos obeležili t. i. Black Friday, ki ga povsod po svetu zaznamujejo z izjemnimi popusti. V petek, 26. novembra, obiskovalce Europarka ponovno čakajo številne ugodnosti in neverjetni popusti. Nakupovalno središče bo na črni petek poslovalo s podaljšanim poslovalnim časom, in sicer vse od 9. do 22. ure. Prodajalne Interspar, Müller, dm drogerie markt in Sanolabor pa bodo kot običajno svoja vrata odprle že eno uro prej, tj. ob 8. uri. V Europarkovih prodajalnah boste lahko izbirali med pestro ponudbo svetovno priznanih blagovnih znamk in najbolj aktualnimi modnimi trendi za zimske dni ter si privoščili nepozabne nakupovalne užitke! Poiščite svoje najljubše modne kose in drobne pozornosti za svoje najdražje, ki jim bodo narisale nasmeh na obraz in jim polepšale prihajajoče praznične dni.

Magična svetlobna kulisa in začetek božično-novoletnega sejma

Veseli december je pred vrati, z njim pa tudi vsa prijetna doživetja, ki nas bodo grela v mrzlih zimskih dneh. Komaj že čakamo, da se bomo sprehodili po praznično okrašenih ulicah, prisluhnili melodijam božičnih pesmi in se preizkusili v peki domačih dobrot. V Europarku bodo v praznični čas vstopili s tradicionalnim božično-novoletnim sejmom, ki se začne v petek, 26. novembra, ko bo največje mariborsko nakupovalno središče tudi zažarelo v edinstveni svetlobni dekoraciji, ki bo osvetlila desni breg Drave. V pravljičnem vzdušju bodo tako obiskovalci na Europarkovem božično-novoletnem sejmu vse do zadnjega dne starega leta lahko izbirali med unikatnimi izdelki in našli ideje za praznična darila.

Sprehodite se po čarobno okrašenem Europarku in se prepustite prazničnemu razpoloženju ter poiščite unikatna darilca za svoje najdražje!