O-STA

LightCON je razkril globalno reklamno stran za novo igro za mobilne naprave "Rise of Stars (ROS)"

· Odprta je nova reklamna stran za nov naslov "Rise of Stars (ROS)"

· Znanstveno-fantastična, strateška igra, razvita na WEMIX

· Načrtuje globalno predstavitev v prvem četrtletju 2022

SEONGNAM, Južna Koreja--(BUSINESS WIRE)-- Rise of Stars (ROS), nova mobilna igra, ki jo je razvilo podjetje LightCON, podružnica družbe WEMADE MAX (Co-CEOs: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), je danes odprla svojo globalno reklamno stran.

Pod sloganom, "4x Blockchain igra za glavnega osvajalca," reklamna stran je bila oblikovana kot pomoč uporabnikom, da doživijo edinstveno vzdušje ROS in koncept igre s predstavitveno sliko igre.

ROS je nova mobilna ZF strateška igra, ki jo odlikujejo dodelano oblikovane bojne ladje in planeti, razpostavljeni v prostranem vesolju.

Vsebuje tudi zabavne elemente, pri katerih igralci najdejo z naravnimi viri bogate planete v galaksiji ter sodelujejo v bitkah proti nasprotnikom, poleg strateškega načrtovanja razširitve moči preko masivnega vojskovanja v realnem času.

Istočasno bo ROS gradila sistem za igralce, da pridobijo igralne žetone preko rudarjenja virov po planetih.

Z uporabo blockchain tehnologije Wemade, bo ROS predstavil nov igralni žeton ter tudi nezamenljiv žeton (NFT) na platformi WEMIX.

ROS bo globalno tržena igra pod naslovom, "Rise of Stars na WEMIX-u." S prizadevanjem za zagotavljanje uspešne globalne predstavitve v prvem kvartalu prihodnjega leta, bo ROS objavljal podatke o igri ter videoposnetke igranja postopoma, po objavi reklamne spletne strani.

* 'Rise of Stars' Teaser site: https://www.riseofstars.io

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52536936/en

Stiki

Za LightCON
Wemade Co., Ltd.
Young Ahn
+82-2-3709-2065
ay2000@wemade.com

Vir: LightCON

Večpredstavnost

Fotografija

LightCON je razkril globalno reklamno stran za novo igro za mobilne naprave "Rise of Stars (ROS)" ROS je nova mobilna ZF strateška igra, ki jo odlikujejo dodelano oblikovane bojne ladje in planeti, razpostavljeni v prostranem vesolju. Pod sloganom, "4x Blockchain igra za glavnega osvajalca," reklamna stran je bila oblikovana kot pomoč uporabnikom, da doživijo edinstveno vzdušje ROS in koncept igre s predstavitveno sliko igre. Igra ROS gradila sistem za igralce, da pridobijo igralne žetone preko rudarjenja virov po planetih. Načrtuje globalno predstavitev v prvem četrtletju 2022 (Grafika: Business Wire)