O-STA

BitMEX uvaja najbolj donosen obrestovan kripto produkt doslej

BitMEX EARN za zgodnje uporabnike ponuja do 100% letne obrestne mere na Tether

MAHE, Sejšeli --(BUSINESS WIRE)- Globalna platforma za trgovanje s kriptovalutami BitMEX EARN je sporočila, da uvaja storitev BitMEX EARN. Ta obrestni produkt ponuja najvišjo letno obrestno mero med vsemi javnimi obrestovanimi produkti.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211130005722/en/

Produkt nagrajuje uporabnike, ki se za določeno obdobje naročijo na sredstva, z izplačilom obresti, ki se gibljejo v razponu letne obrestne mere od 14% do 100%. Poleg tega je BitMEX EARN edini tovrstni produkt na trgu, ki je 100-odstotno podprt z zavarovalnim skladom. Za vsa izplačila jamči zavarovalni sklad BitMEX - eden največjih skladov v panogi.

Prva kriptovaluta, ki je na voljo na BitMEX EARN, je Tether (USDT ERC-20). Stranke BitMEX-a, ki se na produkt naročijo pred 7. decembrom 2021, se lahko naročijo na ponudbo za zgodnje prijave in si prislužijo do 100% letne obrestne mere za Tether za vloge do 1.000 USDT na uporabnika in do 14% letne obrestne mere za vloge do 100.000 USDT na uporabnika. Več podrobnosti o storitvi BitMEX EARN je na voljo tukaj.

Alexander Höptner, glavni izvršni direktor BitMEX-a, je dejal: "BitMEX EARN omogoča vsakomur, da zlahka ustvari dvomestni donos - veliko višji od obrestnih mer, ki jih dobite s produkti TradFi. Letna obrestna mera naših produktov EARN daleč presega to, kar ponujajo druge kripto platforme, katerih glavne obrestne mere za podobne produkte so običajno vezane na nedosegljive zahteve po vložkih. Prav tako smo racionalizirali postopek naročanja, zaradi česar je ta izdelek privlačen za vse vrste trgovcev, ne le za profesionalce."

BitMEX EARN je del ambiciozne poslovne preobrazbe, znane kot strategija 'Onkraj izvedenih finančnih inštrumentov'. BitMEX dodaja pet novih globalnih poslovnih segmentov (promptno trgovanje, posredništvo, skrbništvo, informacijski produkti in akademija), potem ko je leta 2020 začela izvajati strog program preverjanja uporabnikov in zagotavljanja skladnosti. Januarja 2021 je družba BitMEX objavila zaključek programa preverjanja uporabnikov, s čimer je postala ena največjih borz s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti, ki ima v celoti preverjeno bazo aktivnih uporabnikov. BitMEX EARN sledi novembrski uvedbi USDT za kritje in poravnavo pri večkratnih zamenjavah.

BitMEX EARN se bo začel tržiti 1. decembra 2021, vpis za prva dva produkta pa bo odprt do 7. decembra 2021 (ali do popolne sklenitve naročniškega razmerja). Če se želite vpisati ali izvedeti več, obiščite spletno stran BitMEX EARN .

O BitMEX-u

BitMEX je trgovalna platforma, ki vlagateljem ponuja dostop do svetovnih finančnih trgov digitalnih valut. BitMEX je v lasti podjetja HDR Global Trading Limited. Če želite izvedeti več o družbi BitMEX, naši viziji, rastoči ekipi in prihodnji poti, nam sledite na Twitterju, Telegramu in blogu BitMEX Blog. Za dodatna vprašanja se obrnite na press@bitmex.com.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211130005722/en/

Kontakti:

Taylor Bossung, press@bitmex.com


Vir: BitMEX

Večpredstavnostne vsebine

Primerjalna tabela je točna na dan 30. novembra 2021 ob 12.00 HKT/4.00 UTC in predvideva najvišjo letno obrestno mero. (Foto: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.