O-STA

Pravljična adventna doživetja na Opatijski rivieri

Zakaj ne bi letošnjih praznikov za spremembo doživeli na obali? Preživite adventni čas na očarljivi Opatijski rivieri, ki jo krasijo svetleče lučke, po ulicah pa se širijo vonj kuhanega vina in zvoki božične glasbe.

Za pravo čarobno vzdušje se sprehodite skozi Park Angiolina in Park sv. Jakova, kjer bo na stojnicah poleg dobrot obiskovalcem na ogled tudi razstava hrestačev. Osrednji prostor adventnega dogajanja bo zagotovo drsališče, kjer bodo uživali zlasti najmlajši. V umetniškem paviljonu boste lahko prisluhnili glasbenim nastopom, za ustvarjalno delavnico božičnih okraskov pa obiščite Kavarno Strauss. Tamkajšnji hoteli te dni ponujajo bogate praznične pakete in praznovanja novega leta v stilu. V Heritage Hotelu Imperial se lahko prepustite posebni praznični čarovniji in na terasi hotela s prijatelji uživate v DJ ritmih, medtem ko okušate različne aromatične pijače in okusne burgerje. Nepozabne trenutke pa lahko ujamete tudi v objektiv na posebni praznični foto točki. Ne spreglejte niti posebne Wellness & Gourmet ponudbe v hotelih Ambasador in Palace Bellevue in poskrbite za popolno razvajanje svojega telesa in duha.

Obiščite biser Jadrana, ki je v adventnem času resnično čaroben in ustvarite nepozabne spomine, ki vas bodo greli še dolgo v zimske dni.