O-STA

Portal informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo

Začel je delovati nov spletni portal www.informiran.si, ki je namenjen izdelavi različnih pravnih dokumentov (pogodbe, zahtevki, predlogi, obvestila, pritožbe, prijave, tožbe, dopisi in drugi dokumenti).

Glavni namen portala www.informiran.si je uporabnikom, med katerimi so tako poslovni subjekti in druge organizacije kot tudi posamezniki, pomagati pri urejanju pravnih in upravnih zadev. Pri tem pa je poudarek na dokumentnih formah in postopkih, povezanih z njimi.

Uporabnikom ponuja pametne elektronske uporabnine, s pomočjo katerih si lahko samostojno izdelajo personalizirane pravne dokumente. Poleg dokumentov dobijo natančen opis postopka, ki je potreben za uspešno rešitev določenega problema oziroma življenjske situacije.

Uporabnika pri izdelavi dokumentov s pomočjo vprašanj vodi inteligentni spletni vmesnik, ki se sproti prilagaja njegovim odgovorom. Hkrati se v ozadju gradi dokument, ki bo v končni obliki prilagojen uporabnikovim potrebam v določeni situaciji. Spletni vmesnik uporabniku postreže z vsemi potrebnimi navodili, razlagami in pojasnili, zato pomanjkanje pravnega znanja za uporabnika ni ovira.

Vse uporabnine so izdelali vrhunski pravni strokovnjaki, ki imajo dolgoletne praktične izkušnje, kar zagotavlja najvišjo stopnjo pravne varnosti. Vse uporabnine se redno ažurirajo.

Kljub dejstvu, da gre za popolno novost v slovenskem prostoru, ima portal www.informiran.si danes že več kot 4800 registriranih uporabnikov. Registracija za nove uporabnike je brezplačna!

Portal www.informiran.si je tudi poslovni ponudnik državnih elektronskih obrazcev in pri tem sodeluje z MJU oz. e-upravo.