O-STA

Milijon prodanih kosov! Blagovna znamka ZOVOO uspešno dosegla prodajni mejnik


SHENZHEN, Kitajska - (BUSINESS WIRE) - Podjetje ZOVOO, ki je bilo ustanovljeno leta 2019 in se iz ozadja hitro vzpenja na vodilna mesta v industriji proizvodnje elektronskih cigaret, je pred kratkim predstavilo svoj najnovejši izdelek Dragbar in v manj kot enem mesecu doseglo prodajni mejnik več kot 1.000.000 kosov na svetovnem trgu, kar dokazuje izjemno moč podjetja ZOVOO.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211210005123/en/

Usmerjenost k uporabniku in razlike glede na povpraševanje na trgu

Glede na globalne analize prodaje je podjetje ZOVOO v jugovzhodni Aziji, Severni Ameriki in Evropi zabeležilo impresivne rezultate, kar je mogoče pripisati ne le uspehu Dragbar, temveč tudi globokim in zelo podrobnim analizam trgov v posameznih regijah, ki jih je izvedla ekipa podjetja ZOVOO.

Dragbarjeva ekipa za inovacije in raziskave je uporabila polimerna vlakna in ergonomsko oblikovanje ustnikov, da bi rešila najbolj pogosto izpostavljene težave potrošnikov, kot sta uhajanje tekočine ali neprijeten okus po zažganem, ko vpojni bombaž ni zadostno prepojen s tekočino, hkrati pa zagotovila okus in vzdržnost izdelka. Z uporabo trenutno najbolj priljubljenega postopka dvojnega vbrizganja in kolizije živahnih barv je visokokakovostni izdelek Dragbar tako estetsko privlačen kot okusen, zato je kmalu pridobil zaupanje potrošnikov. Priljubljenost različnih izdelkov pa se na različnih trgih razlikuje, zato je ekipa opravila tudi poglobljene raziskave o videzu in velikosti izdelkov ter zagotovila različne serije izdelkov Dragbar, da bi kar najbolje zadovoljila uporabnike v različnih regijah, in sčasoma dosegla prodajne rezultate, ki so bili v skladu s cilji ekipe ZOVOO.

Ustvarjanje izdelkov z izjemnim obrtniškim znanjem

Dizajnerska ekipa podjetja ZOVOO ima že desetletno zgodovino, sestavljajo pa jo elitni višji ustvarjalci, konceptualni umetniki, vizualni oblikovalci in tehnični inženirji. Pri izdelku Dragbar, ki je prvi produkt podjetja ZOVOO za prekomorske trge, je ekipa za proces oblikovanja porabila eno celo leto. Tudi po več tisoč prilagoditvah, testih in izboljšavah videza niso začeli s serijsko proizvodnjo, dokler ni bila 100-odstotno prepričana v končni izdelek.

Poleg tega je ekipa že od ustanovitve podjetja ZOVOO osredotočena na razvoj tehnologije, nenehno ustvarja nove preboje ter si prizadeva za nove patente. Med dolgim procesom pred lansiranjem vsakega izdelka, ki obsega vse od raziskav in razvoja do oblikovanja, proizvodnje in testiranja, je inovacijska in raziskovalna ekipa ZOVOO pozorna na vsako podrobnost izdelka, da bi potrošnikom zagotovila kvalitetno, udobno in varno izkušnjo.

Obseg prodaje 1.000.000 kosov, ki ga je izdelek Dragbar dosegel v zelo kratkem času, je v celoti pokazal, da je ekipa podjetja ZOVOO natančno prepoznala potrebe uporabnikov, da ima odlične raziskovalne in razvojne zmogljivosti ter da je njihovo oblikovanje izdelkov usmerjeno v prihodnost. Z odličnim delovanjem je podjetje ZOVOO uspešno vstopilo na trge v več kot 50 državah in regijah Severne Amerike, Evrope in jugovzhodne Azije. Ekipa podjetja ZOVOO bo tudi v prihodnje razvijala nove izdelke v skladu s tržnimi trendi, da bi zadovoljila nove potrebe uporabnikov.

O podjetju ZOVOO

ZOVOO je s proizvajalci znotraj globalne skupine ICCPP vzpostavil strateška partnerstva na podlagi vzajemnega zaupanja, kar podjetju omogoča trajnostno upravljanje dobavne verige ob upoštevanju varnostnih standardov, podpiranju socialnih vrednot in prijaznosti do okolja. S svojim motom "Ustvarjanje je neskončno" se podjetje ZOVOO zavezuje, da bo s tehnologijo v življenja ljudi vnašalo navdih in iskalo partnerje po vsem svetu, da bi še bolje služilo potrošnikom.

OPOZORILO: Izdelek Dragbar omogoča tudi uporabo e-tekočin, ki lahko vsebujejo nikotin. Nikotin je kemična snov, ki povzroča zasvojenost. Izdelek je namenjen in na voljo le polnoletnim kadilcem.

Uradna spletna stran podjetja ZOVOO: https://www.izovoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/zovoo_tech/

Facebook: https://www.facebook.com/zovootechofficial

VK: https://vk.com/zovootech

Besedilo tega obvestila v izvornem jeziku je edina uradna in verodostojna različica. Prevodi so na voljo le kot pripomoček in jih je ob navzkrižnem povezovanju potrebno primerjati z besedilom v izvornem jeziku, ki je tudi edina različica besedila, ki ima pravne učinke.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211210005123/en/

Kontakt


Za poslovne namene:
sales@voopoo.com

Za medije:
Ke Zhang
Predstavnik za odnose z javnostmi
nical.zhang@voopootech.com
16635003093


Vir: Shenzhen Woody Vapes Technology

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.