O-STA

Telekom Slovenije odslej omogoča plačilo vsebin in storitev družbe Apple preko mesečnega računa za komunikacijske storitve

Telekom Slovenije odslej svojim naročnikom mobilnih storitev omogoča plačilo vsebin in storitev družbe Apple preko mesečnega računa za komunikacijske storitve. Gre za vsebine in storitve, ki jih lahko uporabniki vseh Applovih naprav kupijo v App Store, Apple Music, Apple TV+ in Apple Books ter iCloud.

Storitev je na voljo vsem naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije. Na ta način Telekom Slovenije dodatno širi ponudbo na področju finančnih storitev in odgovarja potrebam svojih uporabnikov.

Uporaba storitve je preprosta. Naročniki uporabijo svoj Apple ID, v nastavitvah računa v svoji mobilni napravi iPhone, iPad, iPod touch, Mac ali v aplikaciji iTunes na osebnem računalniku pa kot način plačila izberejo možnost "Mobile Phone". Po uspešno opravljeni aktivaciji je takoj z le enim dotikom omogočen enostaven nakup s katerekoli naprave Apple.

Za več informacij obiščite http://ts.si/app-store-placila

e@ e a TelekomSlovenije
Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, tel.: +386 1 234 10 00, www.telekom.si Viozna stevilka: 1/24624/00, Okrozno sodisée v Ljubljani, Osnovni kapital: 272.720.664,33 EUR, Matiéna Stevilka 5014018, Identifikacijska Stevilka za DDV: SI98511734