O-STA

Wemade je na svetovni trg lansiral "GalaxyTornado on WEMIX"

  • Nova mobilna igra "GalaxyTornado on WEMIX" bo na voljo v 174 državah

  • Intuitivna igra za vsakogar z zabavnimi strateškimi elementi

  • Bogate nagrade za igralce, vključno z žetoni Tornado in predmeti iz igre


SEUL, Južna Koreja--(BUSINESS WIRE)-- Wemade je na svetovni trg lansiral novo Blockchain igro "GalaxyTornado on WEMIX".

"GalaxyTornado" je bila za svetovni trg objavljena na platformi Google Play in sicer v Severni Ameriki, Evropi in Aziji, razen v nekaterih državah, kot sta Južna Koreja in Kitajska. V igri bo podprtih 15 jezikov, vključno z angleščino, španščino in arabščino.

Družba NT Games, ki stoji za novo igro "GalaxyTornado", ima bogate izkušnje na področju globalnega razvoja iger in storitev, z naslovi, ki vključujejo "Girls' Life", "Ocean Tales" in zbirateljske igre, kot sta "Goddess Kiss" in "Age Of War".

V prostočasni igri "GalaxyTornado" igralci lahko raziskujejo in razvijajo nove planete za prihodnost Zemlje brez virov. Enostavna vodljivost omogoča raziskovanje in zbiranje z več planetov, vzpostavljen pa je tudi sistem tekmovanja med igralci.

Za povečanje intuitivnega užitka v igranju so vključeni strateški elementi, kot so gradnja, rast, zbiranje, ropanje, tekmovanje in sodelovanje. Igralci si lahko žetone Tornado prislužijo v tedenski dirki Galaxy Race.

V počastitev svetovne predstavitve bodo organizirani trije dogodki; dogodek zbiranja simbolov, kjer si lahko do nadaljnjega zaslužite Tornado in predmete v igri ter 7-dnevni nagradni dogodek, na kataraem boste zaslužili energijo, potrebno za igranje igre.

Po lansiranju lahko igralci plačajo določen znesek Tornada za sodelovanje v Galaxy Race in tako zaslužijo Tornado glede na rubine, ki so jih prislužili na dirki.

"Če želite izkusiti pojem P&E (Igrajte in zaslužite) na najlažji način in z najbolj jasnim ciljem, je igra GalaxyTornado prava igra za vas," so povedali pri NT Games. "Pričakujemo, da bo sodelovanje s platformo WEMIX povečalo uspešen krog tekmovanja in nagrado, ki jo je 'GalaxyTornado' želel doseči."

"Po svojih najboljših močeh se bomo potrudili čim prej uveljaviti na svetovnem trgu priložnostnih iger blockchain," je dejal Henry Chang, izvršni direktor družbe Wemade. "Blockchain igre, ki temeljijo na ekonomiji žetonov, bodo imele dinamičen in dolg življenjski cikel brez primere."

WEMIX: https://wemixnetwork.com/


Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52555584/en


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.


Stiki

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)
Yeonghyun Lee, Vodja službe za stike z javnostjo
yeonghyun@wemade.com

Vir: Wemade Co., Ltd.

Multimedia

Foto

Wemade na za svetovni trg predstavil novo blockchain igro 'GalaxyTonado on WEMIX'.

Igra 'GalaxyTornado' je bila za svetovni trg objavljena na platformi Google Play in sicer v Severni Ameriki, Evropi in Aziji, razen v nekaterih državah, kot sta Južna Koreja in Kitajska. V prostočasni igri 'GalaxyTornado' igralci lahko raziskujejo in razvijajo nove planete za prihodnost Zemlje brez virov. Enostavna vodljivost omogoča raziskovanje in zbiranje z več planetov, vzpostavljen pa je tudi sistem tekmovanja med igralci.

V počastitev svetovne predstavitve bodo organizirani trije dogodki; dogodek zbiranja simbolov, kjer si igralci lahko do nadaljnjega zaslužijo Tornado in predmete v igri, 7-dnevni nagradni dogodek, na katerem bodo zaslužili energijo, potrebno za igranje igre in Galaxy race, kjer si igralci lahko zaslužijo Tornado glede na rubine, ki so jih prislužili na dirki. (Grafika: Business Wire)

Logotip