O-STA

Zakorakajte v novo leto motivirano in optimistično

Decembrskega veseljačenja, pojedin in druženj je konec in zakorakali smo v novo leto. Po vsem živahnem dogajanju je januar videti precej puščoben, a ta mesec mnogi doživljajo kot idealen čas za načrtovanje aktivnosti, uresničevanje novoletnih zaobljub ter postavljanje novih ciljev. Dejstvo, da je pred nami dvanajst nepopisanih mesecev, pri marsikom vzbudi motivacijo in prijetne občutke. Da ob skoku v novo leto ne bi pristali na pretrdih tleh, je pomembno, da vzpostavimo dnevne rutine za prijetno počutje. Dobra organizacija časa, urejena in zdrava prehrana ter gibanje na svežem zraku bodo k temu gotovo pripomogli. V nakupovalnem središču Europark Maribor so v prvem mesecu leta 2022 za obiskovalce pripravili izjemne popuste in številne ugodnosti, da bo vstop v novo leto čim lepši.

Prepustite se čarobnemu vonju papirnic in knjigarn

Začetek leta je tisti čas, ko na steno obesimo nov koledar, vanj vnesemo vse pomembne datume ter začnemo premišljevati o zimskih počitnicah. Nepogrešljiv pripomoček za načrtovanje obveznosti je vsekakor letni rokovnik, s katerim v množico vsakdanjih dogodkov in opravil vnesemo nekaj reda. Ustavite se v knjigarni in papirnici Hartis v mariborskem Europarku, prepustite se vonju po papirju in prebrskajte med široko ponudbo rokovnikov, zvezkov, pisal in drobnega pisarniškega materiala. Začetek leta je za mnoge stresen, pri tem pa pomaga, če svoje misli prelijete v dnevnik. Pisanje je odlično za ustvarjanje občutka, da življenje držite v svojih rokah. Poiščite popoln dnevnik za leto 2022 v knjigarni in papirnici Mladinska knjiga, obenem pa se lahko sprehodite med knjižnimi policami in izberete prvo knjigo, ki vas bo poklicala v novem letu.

Izboljšajte svoje počutje z zdravo prehrano

Decembra smo se bržkone preobjedli sladkih dobrot, kar se nam pozna na splošnem počutju in zdravju. Poskrbite, da boste v začetku leta v prehrano vnesli čim več lokalno pridelanih živil, bogatih z vitamini in minerali, ki bodo vaše telo oskrbeli z energijo za prihajajoče izzive. Vsako sredo od 14. do 19. ure lahko v pritličju Europarka Maribor obiščete ekološko tržnico in si priskrbite vse za polnovreden jedilnik. V trgovini Interspar je prav tako na voljo bogata izbira ekoloških izdelkov, s katerimi boste pričarali izvrstne obroke za vso družino. V zimskem času, ko na našem jedilniku ni toliko svežega sadja in zelenjave, je priporočljivo poseči po prehranskih dopolnilih, ki bodo še dodatno okrepila naš imunski sistem. Pestro izbiro proizvodov za zdrav življenjski slog najdete v trgovinah Sanolabor in Sensilab, za širok nabor biološko certificirane prehrane in izdelkov za osebno nego pa obiščite trgovino Biotopic.

Migajte na svežem zraku

V hladnih zimskih dneh težje zberemo voljo za ukvarjanje s športom, čeprav to poveča pretok krvi in s tem kisika v možgane ter blagodejno vpliva na naše razpoloženje. Zdaj je idealen čas za zimske aktivnosti v dobri družbi. Vse potrebno za smučanje, pohodništvo in dvoranske športe poiščite v prenovljeni trgovini Hervis. Z novimi derezami in toplimi oblačili boste zagotovo bolj motivirani za gibanje v naravi.

Da bo začetek leta 2022 nadvse prijeten, vas v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije v januarju pričakujejo številne akcije in izjemne ugodnosti. Za informacije o popustih, dogajanju in najnovejših trendih spremljajte Europarkovo Facebook stran in profil na Instagramu.