O-STA

Družba LightCON začenja globalno predregistracijo za novo igro Rise of Stars (ROS)

· Globalna predregistracija za novo igro Rise of Stars (ROS) se je začela 13. januarja

· SF 4x igra, razvita na platformi WEMIX

· Začeli so se dogodki predregistracije in predprodaja nezamenljivih žetonov

SEONGNAM, Južna Koreja--(BUSINESS WIRE)-- V četrtek, 13. 1., se je začela globalna predregistracija za Rise of Stars (ROS), novo mobilno igro, ki jo razvija LightCON, podružnica WEMADE MAX (Co-CEOs: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730).

ROS je prva igra z veriženjem blokov 4X (blockchain), ki bo izdana na platformi WEMIX. Igro, ki je postavljena v prostrano vesolje, odlikujejo dovršeno oblikovane vojne ladje in planeti.

Igralci lahko uživajo v bitkah, napadajo nasprotnike, v galaksiji iščejo planete, bogate z viri, ter snujejo strategije za širitev svoje moči z epskimi vojaškimi podvigi v realnem času.

Posebnost igre ROS sta 'Silthereum,' novi igralni žeton, ter 'Warship Carrier', letalonosilka, na kateri se bodo žetoni uporabljali.

Žetone Silthereum bo mogoče pridobiti prek izmenjave virov 'Silther Particles,' ki jih bodo igralci lahko rudarili zgolj prek letalonosilke ('Warship Carrier').

Vire Silther Particles bodo lahko pridobili tudi preko plenjenja drugih uporabnikov, zaradi česar pričakujemo neizprosen boj za zagotovitev čim večjega števila virov.

Globalna registracija bo potekala v trgovinah Google Play in Apple App Store v vseh globalnih regijah razen Koreje, Kitajske itd.

Ob proslavitvi odprtja globalne predregistracije se bodo začeli številni dogodki, pa tudi predprodaja nezamenljivih žetonov za igro ROS.

Prvi dogodek bo t.i. "airdrop", na katerem bomo med sodelujočimi v predregistraciji, ki bodo svoje sodelovanje potrdili na uradnem Twitter profilu ROS, z žrebom izbrali 100.000 srečnežev, ki bodo skupno prejeli milijon žetonov Silthereum.

Organiziran bo tudi dogodek, kjer bomo z žrebom vsem kupcem nezamenljivih žetonov za igro ROS ter udeležencem dogodka iz uradne skupnosti zagotovili približno 1,2 milijona žetonov Silthereum.

Letalonosilka Warship Carrier z edinstvenimi lastnostmi je v predprodaji na voljo za nakup z nezamenljivimi žetoni. Naprodaj bo v obliki naključne škatle na strani licitacijskega dogodka platforme WEMIX. Predprodaja bo potekala dvakrat, prvič od 28. januarja do 3. februarja, drugič pa od 10. do 17. februarja.

Igra ROS bo v prvem kvartalu tega leta globalno na voljo kot 'ROS na platformi WEMIX'.

- Povezava na YouTube stran igre Rise of Stars: https://youtu.be/nRwgDjGZCaM

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52560806/en

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

Za LightCON
Wemade Co., Ltd.
Young Ahn
+82-2-3709-2065
ay2000@wemade.com

Vir: LightCON