O-STA

Načrtujte svoj naslednji pobeg od skrbi

Začetek leta je idealen čas za načrtovanje potovanj in posebnih doživetij. Vse se začne z izbiro destinacije in iskanjem ugodne letalske povezave. Vas pritegne živahen utrip velemest, ki nikoli ne spijo, sanjarite o poležavanju na rajski plaži ali vas raziskovalna žilica kliče v neraziskane dele sveta z bogato kulturo? Vse do 27. januarja lahko izbirate med različnimi destinacijami, kamor vas bo iz Ljubljane po posebnih promocijskih cenah peljala letalska družba Air France. Ugodne cene veljajo za potovanja vse do 30. junija.

Bi se prepustili vročim ritmom pustnega karnevala v Riu de Janeiru ali se izgubili med nebotičniki Sao Paula, enega največjih mest na svetu? Pisana prestolnica Kolumbije, Bogota, vabi s kulinaričnimi poslasticami, ki vas ne bodo pustile ravnodušnih. Poletite v Havano in preizkusite svoje salsa korake na kubanskih tleh.

Če počitnice raje preživljate na sanjskih plažah, je potovanje na Malé ali v Punto Cano prava izbira za vas. Mesti Pariz in New York sta zmeraj v trendu za romantične duše, nočne ptice in modne navdušence. Kaj še čakate? Ste že izbrali svojo naslednjo počitniško destinacijo?

Pri nakupu vozovnic letalske družbe Air France ste lahko brez skrbi. V primeru, da iz kakršnega koli razloga ne bi mogli potovati, ste upravičeni do povračila stroškov, prav tako pa lahko spremenite datum potovanja.

Več informacij na povezavi.