O-STA

Vabilo na Januarsko srečanje Združenja Manager, 26. januarja: soočenje političnih strank in razglasitev nagrajencev

Spoštovani uredniki/-ce, novinarji/-ke,
lepo vabljeni na dogodek:

Januarsko srečanje 2022
v sredo, 26. januarja 2022, ob 18. uri,
v GH Union v Ljubljani ali prek spletnega prenosa.

Letos 2022 je supervolilno leto, zato bomo na prvem letošnjem dogodku Združenja Manager soočili predstavnike političnih strank in njihove zaveze za gospodarstvo.

V ospredju Januarskega srečanja bodo sicer letošnji nagrajenci:

  • prejemnik/-ca priznanja za življenjsko delo na področju managementa;
  • prejemnica priznanja Artemida; in
  • mladi/a manager/ka 2021.

Mladi/a manager/ka bo izbran/a v živo na dogodku, saj pri izboru štejejo tudi glasovi udeležencev Januarskega srečanja. Letošnji finalisti so: Alma Čaušević Klemenčič, izvršna direktorica in prokuristka Beletrine; Bogdan Pevec, finančni in operativni direktor družbe HS Plus; in Miha Senčar, direktor komerciale v Tenzorju. Več o izboru in letošnjih finalistih.

O prejemnikih priznanja za življenjsko delo in Artemide vas bomo obvestili v ponedeljek, 24. januarja, se pa lahko že od danes najprej dogovorimo za izjave, pogovore in ostale medijske aktivnosti z njima. Z veseljem se bodo odzvali vašemu povabilu.

Januarsko srečanje bo potekalo v hibridni obliki v GH Union v Ljubljani, zato ga bo mogoče spremljati tudi prek spletnega prenosa - povezavo vam bomo poslali dan pred dogodkom.

Celoten program Januarskega srečanja si oglejte tu.

Akreditacije in dodatne informacije: komunikacije@zdruzenje-manager.si; 031 347 721 (Nina Oštrbenk) in 041 213 451 (Matjaž Kljajić).

Lepo vabljeni!