O-STA

Izjemna zimska znižanja v Europarku Maribor

Sončni zimski dnevi so idealni za preživljanje časa v naravi in nabiranje kondicije na sprehodih in ob drugih športnih aktivnostih. Po gibanju na svežem zraku je dobro poskrbeti za ustrezno nego kože, ki je ob velikih temperaturnih spremembah pogosto suha in razdražena. Popestrite si januar z novim kosom športne opreme in razvajajte svoje telo s kakovostno negovalno kozmetiko. V mariborskem Europarku vas še vse do konca meseca pričakujejo izjemna zimska znižanja s popusti do 70 % in številne ugodnosti. Privoščite si kaj lepega!

Primerna obutev in oprema za šport na prostem

Ob sončnih dneh smo bolj motivirani za gibanje na svežem zraku, ki nas napolni z energijo in okrepi naš imunski sistem. Po zalogo kisika se lahko odpravite na sprehod ali daljši pohod v gore, pri tem pa je pomembno, da izberete ustrezno obutev, ki vas bo grela in omogočala dober oprijem, dereze pa bodo preprečile padce na zaledenelih površinah. V trgovinah adidas, Champion, BIGG-R, BUZZ in Sport Vision boste našli bogato ponudbo športne opreme po znižanih cenah, v prenovljeni trgovini Hervis pa lahko z inovativno 3D analizo stopal oz. "boot fittingom" poiščete idealno prilegajoč smučarski čevelj. Kaj še čakate?

Poskrbite za sijočo kožo tudi pozimi

Zaradi nizkih temperatur in suhega zraka v ogrevanih prostorih naša koža v zimskih mesecih potrebuje dodatno pozornost. Za čiščenje uporabljajte blaga sredstva, ki kože ne bodo pretirano izsušila, ter poskrbite za ustrezno vlaženje s kremami iz rastlinskih olj, ki bodo preprečile izsušitev in zavarovale kožo pred zunanjimi vplivi. Izkoristite čas razprodaj in si priskrbite kakovostne izdelke za nego telesa, dekorativno kozmetiko in parfume v trgovinah Müller, dm, L'Occitane, The Body Shop in Atelier Rebul v Europarku Maribor.

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije se kmalu obeta pestro dogajanje za vso družino, zato obiščite Europarkov Facebook in Instagram profil in ostanite na tekočem z novostmi.