O-STA

Poletje 2022: Air France bo okrepil povezave s Kanado - po novem bo letel tudi v Quebec

Letalska družba Air France bo okrepila povezave s Kanado. Air France, ki je v Kanadi prisoten od leta 1950 in povezuje Pariz - Charles de Gaulle z Montrealom, Torontom in Vancouvrom, bo od 17. maja 2022 s tremi tedenskimi leti - ob torkih, četrtkih in sobotah - letel iz Pariza-Charles de Gaulle tudi na mednarodno letališče Jean Lesage v Quebecu (YQB).

V Quebec bo letel z letalom Airbus A330-200, opremljenim z novimi potniškimi kabinami z 224 sedeži (36 v poslovnem razredu, 21 v premium ekonomskem razredu in 167 v ekonomskem razredu).

Quebec, zaklad na reki Saint-Laurent

Quebec je glavno mesto kanadske province Quebec. Njegovo zgodovinsko središče - Stari Quebec - je od leta 1985 uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine kot edino utrjeno mesto v Severni Ameriki.

Quebec, nekoč vrata v Novo Francijo, je zdaj živahno mesto, kjer se skozi vse leto odvijajo festivali in veliki kulturni dogodki. Izjemni nacionalni parki v regiji in na vzhodu province so idealna priložnost za odkrivanje naravnih lepot Quebeca.

Airbus A330-200 - kaj lahko pričakujete?

Kabine letala Airbus A330-200 letalske družbe Air France so bile pred kratkim popolnoma prenovljene, da bi vsem potnikom nudile najvišjo raven udobja. Opremljen je z Wi-Fi povezavo, ki je na voljo ves čas leta, in ponuja:

· v poslovnem razredu: sedež, ki se spremeni v popolnoma ravno ležišče dolžine 2 metra.

· v premium ekonomskem razredu: fiksni sedež, ki je eden izmed najširših sedežev na trgu in se nagne do 130°. Nudi tudi ledveno oporo.

· v ekonomskem razredu: sedež z nagibom do 118° z ergonomsko sedežno peno.

Vsi sedeži so opremljeni z najnovejšo generacijo razvedrilnega sistema Air France, ki ponuja več kot 1000 ur filmov, TV serij in drugih programov na velikih HD zaslonih na dotik. Potnikom pa so na voljo tudi USB vtičnice, kjer si lahko napolnijo svoje elektronske naprave.

Z Air France Protect rezervirajte svoje potovanje brez skrbi

Air France svojim potnikom omogoča, da lahko vozovnice, kupljene do 22. februarja 2022, za potovanja do 30. junija 2022, kadarkoli zamenjajo, spremenijo datum potovanja ali zahtevajo povračilo.

Air France skrbi za zdravje in dobro počutje potnikov

Air France postavlja zdravje in dobro počutje potnikov in osebja na prvo mesto. Svojim potnikom tako nudi optimalne zdravstvene in higienske pogoje tekom celotnega potovanja.

Več informacij na: www.airfrance.si in na povezavi: https://bit.ly/3FOccf2

AIRFRANCE 7 :%