O-STA

LightCON lansira predprodajo NFT za svojo novo igro, Rise of Stars (ROS)

· Predprodaja NFT za ROS-ov artikel Warship Carriers se začne 27. januarja

· 1504 škatel za srečo NFT Warship Carrier, prodanih na dražbi WEMIX

· 1,2 milijona žetonov Silthereum bo zagotovljeno prek dogodka airdrop itd.

SEONGNAM, Južna Koreja--(BUSINESS WIRE)-- Rise of Stars (ROS), nova mobilna igra, ki jo razvija LightCON, hčerinsko podjetje WEMADE MAX (so-izvršni direktorji: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), 27. januarja lansira predprodajo NFT Warship Carriers.

ROS je prva igra z veriženjem blokov 4X (blockchain), ki bo izdana na platformi WEMIX. Poleg epskih vojaških podvigov v realnem času ta igra, ki je postavljena v ogromno vesolje, vključuje dovršeno zasnovane vojne ladje in planete.

Posebnost igre ROS sta 'Silthereum,' novi igralni žeton, ter 'Warship Carrier', letalonosilka, na kateri se bodo žetoni uporabljali. NFT je v predprodaji pred uradnim začetkom prodaje.

Warship Carrier, ki prevaža veliko število vojaških ladij, je predmet, ki vojaškim ladjam zagotavlja različne prednosti in služi kot glavna os v ekosistemu žetonov ROS. Ponuja funkcijo za rudarjenje virov Silther Particles, ki se zamenjajo za igralni žeton Silthereum. Višja kot je stopnja tira ladje Warship Carrier, večja je količina rudarjenja virov Silther Particle.

Predprodaja poteka dvakrat med 27. januarjem in 17. februarjem na dražbi WEMIX. 1.504 škatel NFT Warship Carrier bo prodanih po znižanih cenah po načelu, kdor prvi pride, prvi melje.

S prvo predprodajo bo od 27. januarja do 3. februarja po 20 % znižanih cenah prodanih 500 škatel Tier-1 Warship Carrier in 252 Tier-2 Warship Carrier škatel za srečo. V drugi predprodaji od 10. do 17. februarja bodo enake količine prodane po 10 % znižanih cenah.

Za obeležitev prve predprodaje NFT ROS bo 1,2 milijona žetonov Silthereum predstavljenih prek dogodka airdrop. Vsi kupci NFT bodo prejeli skupaj 201.200 žetonov Silthereum. Poleg tega bo 20.000 uporabnikov, ki sodelujejo v dogodku skupnosti, z žrebom prejelo po 50 žetonov Silthereum.

12. se je odprla predregistracija v trgovinah Google Play in Apple App Store v vseh globalnih regijah razen Koreje, Kitajske itd. Za praznovanje odprtja globalne predregistracije poteka dogodek airdrop, ki ponuja skupno milijon žetonov Silthereum.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52567077/en

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

Za LightCON
Wemade Co., Ltd.
Young Ahn
+82-2-3709-2065
ay2000@wemade.com

Vir: LightCON Corp.

Večpredstavnost

Fotografija

Rise of Stars (ROS) 27. januarja lansira predprodajo NFT Warship Carriers. Warship Carrier je predmet, ki vojaškim ladjam zagotavlja različne prednosti in služi kot glavna os v ekosistemu žetonov ROS. Predprodaja poteka dvakrat med 27. januarjem in 17. februarjem na dražbi WEMIX. 1.504 škatel NFT Warship Carrier bo prodanih po znižanih cenah po načelu, kdor prvi pride, prvi melje. (Grafika: Business Wire)

Logotip