O-STA

Preizkusite se v igri minigolfa v Europarku Maribor

V mariborskem Europarku se bodo obiskovalci od ponedeljka, 31. januarja, pa vse do sobote, 12. februarja, med 10. in 20. uro lahko preizkusili v zabavni igri minigolfa in si priigrali privlačne nagrade. Popestrite si zimske mesece in nakupovalno izkušnjo s priljubljeno igro, ki je primerna za prav vse člane družine, pa tudi pare, in prijatelje.

Preizkusite se v igri in osvojite praktične nagrade

Začetek igre bo na osrednjem prireditvenem prostoru pred trgovino Hervis. Na nakupovalnih ulicah bo zaživelo kar 9 stez, razporejenih po pritličju in nadstropju, kjer se boste lahko preizkusili v minigolfu. Palice in žogice bodo razvedrila željni obiskovalci prejeli na startu, kjer bo za razkuževanje opreme skrbela hostesa, ki bo rade volje priskočila na pomoč tudi z napotki pri igri. Vsi, ki bodo igro uspešno zaključili, bodo prejeli uporabne nagrade. Udeleženci minigolfa bodo lahko tudi izpolnili nagradni letak in se potegovali za darilne bone Desetak v vrednosti 40 €.

Na minigolf razvedrilo za vse generacije

Ste že kdaj zavihteli palico za minigolf in žogico mimo različnih ovir skušali spraviti v luknjo? Igrišča za minigolf so običajno del hotelskih kompleksov in lokalov, tokrat pa bo igra zaživela v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije. Popestrite si nakupovanje in se pomerite z družinskimi člani, prijatelji ali boljšo polovico. Že veste, koga boste izzvali na dvoboj? V minigolfu se bodo pomerili tudi nekateri znani Slovenci, ki bodo od ponedeljka dalje poprijeli za golf palice. Zabavno doživetje bo zagotovljeno!

Za utrinke z dogajanja in več informacij o igri obiščite Europarkovo spletno stran in družbeni omrežji Facebook in Instagram. Lepo vabljeni na minigolf v Europark Maribor!