O-STA

Kar 51 HOFERjevih vrst pekovskih izdelkov prejelo zlato odličje

Lukovica, 10. februar 2022: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je tudi letos podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic. Med nagrajenimi izdelki je kar 51 vrst izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk, ki jih najdete na njihovih policah.

Zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih že 22. leto podeljuje Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije, je letos v trgovinah HOFER prejelo kar 51 vrst pekovskih izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk. Vonj po sveže pečenem kruhu, pecivu in drugih pekovskih dobrotah priznanih slovenskih dobaviteljev HOFERjeve kupce v vseh njihovih trgovinah pozdravlja že od leta 2015. Kruh in krušne dobrote se namreč večkrat dnevno pečejo kar v trgovini, s čimer kupcem zagotovijo vedno sveže in hrustljave izdelke.

Prisegajo na kakovost in svežino

"Pri podjetju HOFER smo izjemno ponosni, da je bila naša pekovska ponudba, ki jo nenehno nadgrajujemo, znova nagrajena s številnimi zlatimi odličji. To je zgovoren dokaz, da sta kakovost in svežina za nas na prvem mestu. Hkrati pa nas zelo veseli, da lahko izdelke, ki so s strani neodvisnih institucij serijsko razglašeni za visokokakovostne, našim kupcem ponudimo po najboljši HOFER ceni," so ob prejemu zlatih odličij povedali pri podjetju HOFER.

Zlata priznanja za odlične pekovske izdelke so prejeli našteti HOFERjevi izdelki:

Kruh: kruh brez kvasa s semeni, proteinski kruh s chia semeni, ementaler, alpski rustikalni hlebec, rženi hlebec, temni ementaler, kruh z drožmi, bio kamutov kruh, kruh korenina navaden ter s čebulo in ocvirki, koruzni hlebec, pirin polnozrnati kruh, ajdov kruh z orehi, temna štruca, bela štruca, kraljevi hlebček

Pekovsko in fino pekovsko pecivo: baby kruhek, žemlja, kajzerica, pakirane žemlje in kajzerice, sirovka, hamburger bombeta, navihanček s čokoladno-lešnikovim nadevom brez posipa in z lešnikovim posipom, masleni rogljiček, francoski rogljiček z mareličnim nadevom, makova in sezamova pletenica, francoski rogljiček s čokoladno-vanilijevim polnilom, koruzna štručka s chia semeni in z bučnimi semeni, pizza štručka, poli štručka s sezamovim posipom, slanik, ovsena kajzerica

Burek: skutin, mesni, pizza in jabolčni burek

Sveže slaščice: blejska kremšnita, šamrole, veganski krofi, jabolčni in višnjev zavitek, grmada, slano listnato pecivo, potratna potica, pohorska omleta, polnjeni ovseni keksi z limono, maslene kakavove palčke s čokolado

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi

Telefon: 01/ 83 46 956

E-mail: mediji@hofer.si

O podjetju HOFER

Podjetje HOFER je v Sloveniji prisotno od leta 2005 in šteje že več kot 2000 zaposlenih in 89 trgovin. S tem se uvršča med večja slovenska trgovska podjetja, večina njegove ponudbe pa predstavljajo živila. V rednem sortimentu kupcem ponuja že prek 3000 vrst izdelkov. Sledi svojemu vodilu kupcem zmeraj ponujati najvišjo kakovost po najnižji ceni, kar dosega z optimizacijo in trajnostno usmerjenostjo na vseh področjih.

Kot del skupine ALDI Süd (Aldi jug) v skupini HOFER delujejo tudi HOFER Österreich (Avstrija), ALDI Suisse (Švica) ter ALDI Magyarország (Madžarska) in ALDI Italia (Italija).

Zgodovina skupine ALDI Süd sega v leto 1913, ko je družina Albrecht v Essnu odprla trgovino z živili. Sprva zgolj domiselna podjetniška ideja je sčasoma dozorela v uspešen diskontni koncept. Zanj so značilne jasno začrtana ponudba lastnih blagovnih znamk, brezkompromisna filozofija kakovosti in optimizacija procesov na vseh ravneh v podjetju. V središču podjetja ostajajo ljudje: zaposleni, kupci, dobavitelji in drugi partnerji ter odgovornost do njih. S tem podjetje upravičuje svoj slogan "Več kot fer. HOFER.".

tf) oR in) hofer.si
tf) eo in) hofer.si