O-STA

Podjetje Mawi DNA Technologies prejelo dva certifikata ISO

HAYWARD, Kalifornija - (BUSINESS WIRE) - Vodilno podjetje na področju zbiranja bioloških vzorcev Mawi DNA Technologies (Mawi) je danes sporočilo, da je pridobilo certifikat ISO 9001:2015 za sisteme vodenja kakovosti in certifikat ISO 13485:2016 za sisteme vodenja kakovosti medicinskih pripomočkov. Podjetje Mawi je razvilo in komercializiralo tehnologijo iSWAB, inovativen sistem za zbiranje bioloških vzorcev.

Pridobitev certifikatov po mednarodno priznanem standardu ISO pomeni, da je podjetje Mawi razvilo svoje poslovne procese, ki jih tudi vzdržuje in nenehno izboljšuje. To so dosegli z merjenjem uspešnosti poslovanja in primerjanjem z ustreznimi standardi kakovosti. Certifikat ISO pomaga izboljšati verodostojnost in avtoriteto podjetja ter splošno učinkovitost poslovanja.

"Certifikat ISO krepi našo kakovost v smislu strukture podjetja in v vlogi dobavitelja za naše cenjene stranke," je dejal vodja sistema kakovosti in poslovanja Hanzel Lawas. Dodal je še, da so pri podjetju Mawi navdušeni nad pridobitvijo teh certifikatov. Podjetje sicer podpira tudi številne projekte v povezavi z epidemijo covida-19 in zagotavlja neprekinjeno dobavo inovativnih tehnologij za zbiranje vzorcev, ki so 100-odstotno izdelane v ZDA.

"Naše podjetje je vedno in bo še naprej uporabljalo in upoštevalo standarde ISO v vseh procesih ter pri oblikovanju in razvoju novih izdelkov," je dodal Jerome David, vodja prodaje in trženja v podjetju Mawi. "Certifikat ISO zagotavlja, da naše podjetje izpolnjuje zahteve Zvezne uprave za hrano in zdravila v ZDA, in je prvi pomemben korak k izpolnjevanju evropskih regulativnih standardov za pridobitev certifikata CE Mark, ki ga pričakujemo do drugega četrtletja 2022." Številni izdelki namreč morajo biti označeni z oznako CE, preden se lahko prodajajo v EU.

Poslanstvo podjetja Mawi je ohranjati celovitost bioloških vzorcev pri sobni temperaturi od koder koli na svetu, kar omogoča resnično raznolikost vzorcev v katerem koli geografskem območju ali segmentu prebivalstva, vodilo podjetja Mawi pa je "prihodnost biološkega vzorčenja tukaj in zdaj". Za več informacij obiščite spletno stran www.mawidna.com.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220209006288/en/

Kontakt

Za investitorje:
Jerome David, vodja prodaje in trženja
510-256-5186, j.david@mawidna.com
Za medije:
Susan Tellem, pristojna za odnose z javnostmi (RN, BSN)
310-313-3444, Susan@tellemgrodypr.com

Vir: Mawi DNA Technologies


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.