O-STA

Okrepljeno vodstvo podjetja Systema Human Information Systems

Avstrijsko podjetje Systema, ki je specializirano za programsko opremo, je okrepilo svojo upravo in se podalo na mednarodni trg

STEYR - 10. januar - Manfred Joseph in dolgoletni glavni direktor Willibald Salomon z združenimi močmi - kot skupna glavna direktorja - prevzemata vodenje podjetja Systema Human Information Systems z današnjim dnem.

Joseph, ki se bo osredotočil predvsem na razvoj na mednarodnih trgih, ima tako področne kot mednarodne izkušnje. Kot glavni direktor ICZ a.s., s 320 zaposlenimi enega vodilnih čeških dopolnilnih podjetij Systeme, je bil 46-letni Joseph sposoben obnoviti strateško usmerjenost podjetja in ga popeljati na pota rasti. Pred tem se je Manfred Joseph kalil na vodilnih položajih številnih nacionalnih in mednarodnih podjetij (na primer pri Oraclu).

Systema, vodilni avstrijski dobavitelj informacijske tehnologije za zdravstveni sektorju, se že nekaj časa osredotoča na rast na mednarodni ravni. "Ta hip že uživamo izjemen uspeh v Nemčiji, na Češkem pa tudi že na Slovaškem, svoja prizadevanja v tem pogledu pa nameravamo še stopnjevati," je pojasnil Willibald Salomon. "Manfred Joseph je, če želimo okrepiti svoje upravljanje na tej ravni, idealna izbira."

Systema je prav tako okrepila svoje tržno ekipo in uvedla položaj "Direktorja za mednarodno prodajo". Wolfgang Kern, dosedanji prodajni direktor pri CMS, bi utegnil biti prava izbira, saj gre za strokovnjaka z mednarodnimi izkušnjami.

O podjetju Systema

Systema, vodilni avstrijski dobavitelj informacijske tehnologije za zdravstveni sektor, se s programsko opremo ukvarja že od leta 1972 in razpolaga s širokim znanjem na področjih organizacije in izvajanja. Podjetje je specializirano predvsem za zagotavljanje informacijske tehnologije v zdravstvenem in tržnem sektorju. Upravljavci Systeme d.o.o. so lastniki, podjetje pa trenutno zaposluje 155 delavcev na šestih lokacijah.

Kontakti:

Systema Human Information Systems GmbH

Erwin Jobst

Pachergasse 4

A-4400 Steyr

Telefon: 0043 (0) 7252 587 -0

Fax: 0043 (0) 7252 587-9300

E-mail: office@systema.info

Ecker & Partner �-ffentlichkeitsarbeit und Lobbying GmbH

Sanna Börgel

Loquaiplatz 12

A-1060 Wien

Phone: 0043 (0) 159932-48

Fax: 0043 (0) 159932-30

E-mail: s.boergel@eup.at