O-STA

Aljoša Bagola: Kako biti v redu - motivacijsko predavanje

Zaradi izjemnega zanimanja po premierni izvedbi predavanja na Špasovem odru in velikem navdušenju občinstva se ALJOŠA BAGOLA, slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim v marcu podaja na veliko turnejo po Sloveniji - z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem pri nas: Kako biti vredu.

V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu. Aljoša na predavanju povezuje modre misli in uvide, jih preplete s svojimi kreativnimi stvaritvami ter občinstvo iz minute v minute preseneča s prefinjenimi besednimi igrami, med tem ko vam pove svojo zgodbo o okrevanju in premagovanju silovite stiske in predvsem, kaj in kako se od samih sebe naučiti BITI V REDU.

Po predavanju boste imeli priložnost kupiti uspešnici Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter že ponatisnjene nove uspešnice Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša za vas osebno tudi z veseljem podpisal.

Čaka vas čustven, poučen, vsebinsko bogat in razvedrilen večer, ki ga lahko preživite s prijateljicami, s partnerjem ali se mu pa prepustite kar sami!

Več o predavanju preberite TUKAJ

Foto: Špasteater