O-STA

LightCON objavlja lansiranje igrice 'Rise of Stars' (ROS) na trg

SEONGNAM, Južna Koreja -- (BUSINESS WIRE) -- Rise of Stars (ROS), nova mobilna igra, ki jo je razvil LightCON, hčerinsko podjetje podjetja WEMADE MAX (so-izvršna direktorja: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), je bila 25. uradno lansirana.

Igra, lansirana v več kot 170 državah po vsem svetu z izjemo Koreje, Kitajske itd., podpira osem jezikov, vključno z angleščino, tradicionalno kitajščino in portugalščino. Prenesti jo je mogoče z Google Play in Apple App Store.

Ta avtentična 4x igra na tehnologiji blokovnih verig predstavlja poleg epskih vojaških podvigov v realnem času tudi dovršeno zasnovane vojne ladje in planete, postavljene v obsežno vesolje.

Igra vsebuje tudi 'Silthereum', nov žeton za igro, ki ga je mogoče v igri uporabiti. Silthereum se izplačuje kot nagrade za obsežne bitke, kot so bitke za osvajanje planetov in kongresne bitke, uporabniki pa lahko te žetone pridobijo s pomočjo Warship Carrier z rudarjenjem ali ropanjem. Tako je zaradi Silthereuma pričakovan vnet boj med uporabniki.

ROS zagotavlja tudi napreden sistem NFT Warship Carrier. Letalonosilka Warship Carrier, ki je jedro ekosistema žetonov, nosi veliko število vojnih ladij. Ta igralni pripomoček daje vojaškim ladjam različne prednosti.

Zlasti prek dveh predprodaj NFT Warship Carrier, ki sta potekali od 27. januarja, je bilo v samo eni minuti po odprtju razprodanih 1504 letalonosilk Warship Carrier.

Uporabniki trenutno s predprodanimi NFT trgujejo po ceni, ki je 15-krat višja od začetne prodajne cene, kar kaže na visoko raven pričakovanj uporabnikov glede ekosistema žetonov ROS. Dolgoročno bo za širitev in vzpostavitev ekosistema žetonov razvita in zagotovljena vrsta novih vsebin, kot je storitev stav.

Za obeleženje lansiranja ROS se je odvilo več dogodkov, vključno z dogodkom za povabilo prijateljev in dogodkom za doseganje določene ravni igre. V okviru dogodkov bo za omejeno obdobje predstavljenih skupaj šest milijonov žetonov Silthereum skupaj z brezplačnimi letalonosilkami Warship Carriers.

Referenca

Wemade ponuja globalno platformo blokovnih verig WEMIX, na katerih je mogoče igre vseh žanrov pretvoriti v igre na tehnologiji blokovnih verig. Veliko iger trenutno ponuja WEMIX s ciljem do konca leta 2022 ponujati 100 iger, katerih ključna valuta je žeton WEMIX.

Video link: https://youtu.be/83Y0HxXDl-U

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52583880/en

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

Za LightCON
Wemade Co., Ltd.
Young Ahn
+82-2-3709-2065
ay2000@wemade.com

Vir: LightCON

Rise of Stars (ROS), nova mobilna igra, ki jo je razvilo podjetje LightCON, je bila uradno lansirana. Za obeleženje lansiranja ROS se je odvilo več dogodkov. (Grafika: Business Wire)