O-STA

Interactive Brokers uvaja oddajo Traders' Insight Radio

28. februar 2022 15:00 UTC

Nova serija podkastov ponuja edinstven vpogled v mnenja o trgih, trgovanju in drugem

GREENWICH, Connecticut, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), avtomatizirani svetovni elektronski posrednik, je danes napovedal začetek radijske oddaje Traders' Insight Radio, nove serije podkastov, v kateri bodo objavljeni intervjuji z vodilnimi delavci, idejnimi voditelji in tržnimi strokovnjaki s področja finančnih storitev o aktualnih temah, ki vplivajo na svetovne trge in trgovanje. Poslušalci, ki poznajo Traders' Insight, spletni vir tržnih komentarjev družbe Interactive Brokers, bodo prepoznali gostitelje podkasta IBKR, ki zagotavljajo pomemben kontekst posameznim stališčem, ki se obravnavajo med pogovori.

Radio Traders' Insight je namenjen širokemu občinstvu, tako naprednim borznim trgovcem kot vlagateljem začetnikom, in obravnava širok spekter zanimivih tem za vse vlagatelje ter razširja nabor ponudbe, ki je že na voljo v okviru IBKR Campusa, najboljšega izobraževalnega vira podjetja v svojem razredu. Nedavni in prihodnji podkasti bodo vključevali pogovore o vplivu umetne inteligence (AI) na trge, priložnostih na področju tujih vrednostnih papirjev in pogledih na kriptovaluto kot nov razred digitalnega premoženja. Za male vlagatelje, ki šele začenjajo, ali napredne trgovce, ki želijo razširiti svojo bazo znanja, IBKR Campus vključuje tečaje in vsebine o trgovanju, trgih in aktualnih dogodkih, pa tudi preglede, posvečene produktom in trgovalnim platformam IBKR - in zdaj tudi pomembne intervjuje v podkastih.

"Še naprej se osredotočamo na to, da vlagateljem zagotavljamo izobraževalna orodja, potrebna za boljše razumevanje finančnih trgov in trgovanja," je dejal Steve Sanders, podpredsednik za trženje in razvoj izdelkov v družbi Interactive Brokers. "Radio Traders' Insight dopolnjuje vire, ki so že na voljo v IBKR Campusu, in ponuja nov in zabaven način dostopa do strokovnega znanja in izkušenj iz finančne industrije in njihove uporabe, ki je na voljo vsem vlagateljem."

Serija je bila predstavljena januarja, prve epizode pa vključujejo intervju v dveh delih s Thomasom Peterffyjem, ustanoviteljem in predsednikom skupine Interactive Brokers Group, ki govori o svojih začetkih ustvarjanja trga opcij in o tem, kako je uspešno uvedel tehnologijo na trgovalni parket. Poslušalci bodo spoznali mnenje gospoda Peterffyja o različnih temah, kot so kriptovalute, denarna politika ter vpliv naraščajočih obrestnih mer in inflacije na gospodarstvo, hkrati pa bodo slišali anekdote iz njegove bogate kariere. Če želite poslušati intervjuje gospoda Peterffyja na podkastu, obiščite:

1. del: You Mean You Don't Have to Know Anything to Do This? (Hočete reči, da za to ni potrebno nobeno predznanje?)

2. del: Mr. Sosnick, I Do Find You Increasingly Useless (Gospod Sosnick, zares se mi zdi, da postajate vse bolj nekoristni)

Najnovejše epizode oddaje Traders' Insight Radio so brezplačno na voljo na blogu Traders' Insight, prek trgovalnih platform družbe Interactive Brokers, vključno s Trader Workstation, Client Portal in IBKR Mobile, ter prek priljubljenih storitev podkastinga, vključno z Apple Podcast, Google Podcast, Podbean in Spotify.

Za celoten nabor brezplačnih virov IBKR Campus glejte spodaj in obiščite ibkr.com/campus.

Traders' Academy: Vlagatelji lahko izboljšajo svoje razumevanje produktov, orodij in trgov, ki so na voljo v aplikacijah Interactive Brokers Trader Workstation, Client Portal, IBKR Mobile in TWS API.

IBKR Webinars: Vlagatelji lahko gledajo, poslušajo in se učijo o aktualnih tržnih temah in orodjih IBKR na spletnih seminarjih v živo in posnetih spletnih seminarjih.

Traders' Insight: Vlagatelji lahko gledajo, berejo ali poslušajo tržne komentarje več kot 70 strokovnjakov iz panoge, vključno v okviru nove oddaje Traders' Insight Radio.

IBKR Quant: Blog, namenjen kvantitativnim strokovnjakom z zanimanjem za programiranje, globoko učenje, IBKR API, umetno inteligenco, veriženje blokov in druge transformativne tehnologije, ki vplivajo na sodobne trge.

Student Trading Lab: Brezplačni spletni vir za učitelje, ki želijo združiti delo pri pouku financ ali računalništva z resničnimi izkušnjami pri trgovanju.

O družbi Interactive Brokers Group, Inc:

Družbe skupine Interactive Brokers Group strankam po vsem svetu z enotnega integriranega naložbenega računa IBKR zagotavljajo avtomatizirano izvrševanje poslov in skrbništvo nad vrednostnimi papirji, blagom in tujimi valutami 24 ur na dan na več kot 135 trgih v številnih državah in valutah. Opravljamo storitve za posamezne vlagatelje, sklade tveganega kapitala, lastniške trgovalne skupine, finančne svetovalce in uvajalne posrednike. Štiri desetletja osredotočanja na tehnologijo in avtomatizacijo so nam omogočila, da smo svojim strankam zagotovili edinstveno izpopolnjeno platformo za upravljanje njihovih naložbenih portfeljev. Našim strankam si prizadevamo zagotoviti ugodne cene izvrševanja ter orodja za trgovanje, upravljanje tveganj in portfeljev, raziskovalne zmogljivosti in naložbene produkte, vse z nizkimi stroški ali brez njih, kar jim omogoča doseganje vrhunskih donosov naložb. Revija Barron's je v svojem pregledu najboljših spletnih posrednikov 26. februarja 2021 družbo Interactive Brokers uvrstila na prvo mesto s petimi zvezdicami od petih.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220223006298/en/

Kontakti

Interactive Brokers Group, Inc.
Mediji: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Vir: Interactive Brokers Group, Inc.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.