O-STA

Obiščite Čarobni svet in otroško predstavo v Europarku

Z današnjim dnem se v Europarku Maribor ponovno odpira otroški park Čarobni svet. Otroci se bodo spet lahko spuščali po toboganu, se preizkusili na plezalni steni in se prepustili igri. Za piko na i si bodo otroci skupaj s starši to soboto, 5. marca, ob 11. uri, lahko ogledali otroško predstavo Palčica v izvedbi Ku-Kuc gledališča in pozdravili Veverico Mico. S tem tednom se v nakupovalno središče vrača otroški živžav, prav kmalu pa bo sledila cela vrsta zanimivih dogodkov za vso družino.

Ponovno odprtje Čarobnega sveta

Mnogi otroci pa tudi starši so že nestrpno pričakovali odprtje Čarobnega sveta, ki danes, 2. marca, ob 15. uri, ponovno odpira svoja vrata. "V nakupovalnem središču smo veseli, da lahko v obiskovalcem zopet ponudimo kotiček za najmlajše, v katerem bodo otroci lahko dali prosto pot svoji domišljiji in se med igro povezali s svojimi najboljšimi prijatelji," ob tem dodaja center managerka Europarka, Simona Mandl. Z naslednjim tednom bodo otroci spet lahko praznovali rojstne dneve v Čarobnem svetu in s prijatelji ustvarili lepe spomine.

Otroška predstava Palčica v Europarku

Odprtje Čarobnega sveta bo v mariborskem Europarku pospremila otroška predstava, ki bo na sporedu v soboto, 2. marca, ob 11. uri. Ku-Kuc gledališče bo na osrednjem prireditvenem prostoru pred trgovino Hervis na oder postavilo predstavo Palčica, ki pripoveduje zgodbo o ljubki deklici, ki jo ugrabi krastača. Otroci, ste pripravljeni pomagati drobni palčici? Zgodba nosi sporočilo, da za vsakim dežjem posije sonce, še posebej, če smo dobri in pošteni. Ob koncu predstave bo otroke pozdravila tudi Europarkova maskota, Veverica Mica, ki so jo vsi že zelo pogrešali.