O-STA

SIMBIOZA - Delavnice in predavanja za starejše v marcu 2022

Predavalnica Simbioze v BTC City lab

Pomlad je pred vrati, vsi že pogrešamo sonce in si želimo ven na vrtove, v naravo, na svež zrak. Vendar zagotovo pa si še vedno lahko vzamete čas za učne urice, ki jih za vas redno vsak mesec pripravljajo v socialnem podjetju Simbiozi Genesis. V marcu imajo za starejše (55+) v okviru programa Tretja kariera ponovno zanimiv nabor delavnic za učenje uporabe pametnih telefonov in računalnikov.

Nekaj delavnic bo v marcu na sporedu premierno kot npr.: "Spletni nakupi na pametnem telefonu" in "S pametnim telefonom do knjižnice".

Ponovno imajo v urniku sredine jutranje telovadne urice "Ostanimo fit", vabijo na delavnico "E-bančništvo na pametnem telefonu (osnove na primeru NLB)", kjer boste izvedeli kaj sploh e-bančništvo je, kako prihranite čas in tudi denar zaradi visokih provizij na bančnem okencu ali pošti, predvsem pa, da se znebite strahu pred tovrstnim načinom poslovanja. Vabijo tudi na delavnico "Mobilna Aplikacija MAGDA", ki je prva mobilna aplikacija za starejše in ima kup prijaznih uporabniških rešitev, polno informacij, zabavnih in izobraževalnih vsebin.

Sklopi Simbioza mesečenih začetnih in nadaljevalnih tečajev za učenje uporabe pametnih telefonov in računalnikov potekajo V ŽIVO, vse ostale delavnice pa so na voljo v online izvedbi, torej se z njimi lahko učite kar od doma, ali pa celo s počitnic.

Oglejte si njihov program delavnic in tečajev, naveden v nadaljevanju, predvsem pa vas vabijo k prijavam in obisku njihove spletne strani in urnika dogodkov na povezavi. Več o vsaki delavnici pridobite enostavno s klikom na posamezno povezavo, kjer se na delavnico lahko tudi prijavite. Za več informacij pa so vam na voljo na tel. 040 778 475 ali na e-naslovu lab@simbioza.eu.

Predavanja in delavnice v ŽIVO potekajo v Simbioza BTC City Lab, ki se nahaja spodnjih prostorih stavbe v kateri je trgovina Imporium.

Foto: Simbioza