O-STA

Hologic sodeluje z WTA Tour s prelomnim naslovnim sponzorstvom


3. marec 2022 12:00 UTC

Hologic bo kot vodilni svetovni proizvajalec na področju zdravja žensk in medicinske tehnologije okrepil skupno vizijo za dobro počutje žensk in za enakost spolov.

Hologic je bil imenovan za uradnega zdravstvenega partnerja in zagovornika enakosti organizacije WTA

ST. PETERSBURG, Florida--(BUSINESS WIRE)-- Organizacija WTA za ženski profesionalni tenis in družba Hologic sta danes skupaj predstavili prelomno partnerstvo, s katerim je Hologic postal globalni naslovni sponzor teniške turneje WTA Tour.

Ta objava za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20220226005036/en/
Večletno zavezništvo, ki je največje globalno sponzorstvo v zgodovini WTA in prvo globalno sponzorstvo podjetja Hologic, je namenjeno doseganju pomembnega napredka na podlagi skupne vizije boljšega počutja in enakosti žensk. Prelomno partnerstvo omogoča obema organizacijama, da združita moči in se posvetita skupnemu poslanstvu podpiranja žensk ter hkrati posodobita svoji panogi zdravstva in športa.

Hologic je eden največjih svetovnih inovatorjev na področju medicinske tehnologije in se osredotoča predvsem na izboljšanje zdravja in dobrega počutja žensk, kar vključuje vrhunske izdelke v vseh kategorijah poslovanja: diagnostika, sistemi za slikanje in kirurški pripomočki. Hologicova osrednja področja zajemajo najsodobnejšo preventivno oskrbo, zmanjševanje razlik v dostopu do zdravstvene oskrbe in izobraževanju ter edinstvene raziskave, ki pomagajo državam po vsem svetu, da zdravje žensk postavijo na prvo mesto.

"Hologic in WTA združujeta moči s skupnim namenom kot pionirska zagovornika žensk," je povedal predsednik upravnega odbora, predsednik in izvršni direktor družbe Hologic Steve MacMillan. "Ponosni smo, da se lahko pridružimo organizaciji WTA v njeni zavezanosti najvišji integriteti in vrednotam. Navsezadnje nam naše partnerstvo omogoča, da skupaj še dodatno izboljšamo prepoznavnost žensk in ženskam po vsem svetu predstavimo pomen zgodnjega odkrivanja in zdravljenja."

Sponzorstvo podjetja Hologic prav tako potrjuje nadaljnji razvoj ženskega tenisa in močne vrednote blagovne znamke WTA. "Že od samega začetka smo vedeli, da je Hologic pravi partner," je rekel predsednik WTA Micky Lawler. "Medtem ko začenjamo novo poglavje žensk, ki premagujejo ovire in razumejo, kako nujno je naše zdravje, da dosežemo svoj polni potencial, se Hologic pridružuje družini WTA v ključnem trenutku. Zavedajoč se skupnih gorečih prizadevanj za enakopravnost žensk po vsem svetu, se veselim pomembnih sprememb, ki jih bo to partnerstvo prineslo našim športnicam, športu in navijačem."

"Kot profesionalna športnica, ki se pri svojih dosežkih na najvišji ravni zanaša na svoje zdravje, sem navdušena, da bo Hologic sodeloval z WTA," je povedala Ashleigh Barty, prva igralka sveta na WTA lestvici. "Hologicova pobuda za vlaganje v ženski tenis potrjuje njegovo zavezanost ženskemu zdravju in ženskemu športu. Veselim se igranja na turneji Hologic WTA Tour in vpliva, ki ga bo to partnerstvo imelo za ženske po vsem svetu."

Hologic bo del organizacije WTA na vseh platformah, vključno z mrežnim oglaševanjem na vseh turnirjih WTA in virtualnim oglaševanjem na turnirjih WTA 1000 in 500. Kot uradni zdravstveni partner WTA je Hologic postal ustanovni partner Hologic WTA Labs, pobude WTA, ki se osredotoča na zdravstvene inovacije in raziskovalne projekte za športnice. Hologic in WTA nameravata v prihodnjih mesecih predstaviti še več skupnih dejavnosti.

Nova partnerja bosta prav tako poudarjala pomen preventivne oskrbe v okviru letnega zdravniškega obiska Well Woman. Če želite izvedeti več o pregledu Well Woman, obiščite ScreeningsForHer.com.

O organizaciji WTA:

WTA, ki jo je leta 1973 ustanovila Billie Jean King po načelu enakih možnosti, je vodilna svetovna organizacija v ženskem profesionalnem športu. WTA je ena najbolj prepoznavnih in uveljavljenih športnih organizacij na svetu, ki jo sestavlja več kot 1600 igralk iz približno 87 držav, ki tekmujejo za točke na lestvici WTA in prestižne turnirske naslove. Hologic WTA Tour vsako leto zajema približno 50 turnirjev in štiri turnirje Grand Slam, ki se odvijajo na šestih celinah ter v skoraj 30 državah in regijah z več kot 900 milijoni gledalcev po vsem svetu. Dodatne informacije o WTA so na voljo na wtatennis.com.

O Hologicu:
Hologic, Inc. je svetovni inovator na področju medicinske tehnologije, ki se osredotoča predvsem na izboljšanje zdravja in dobrega počutja žensk z zgodnjim odkrivanjem in zdravljenjem. Njegovi dosežki vključujejo izdelavo prvega komercialnega 3D mamografskega sistema na svetu za boj proti raku dojk, vodilno vlogo pri odkrivanju raka materničnega vratu, spolno prenosljivih okužb, bolezni dihal in virusa, ki povzroča bolezen Covid-19, ter minimalno invazivne kirurške tehnologije za odpravljanje fibroidov maternice in nenormalnih krvavitev iz maternice. Podjetje podpira ženske tudi z globalnim indeksom zdravja žensk Hologic, ki zagotavlja znanstveno podprt nabor podatkov za izboljšanje dobrega počutja žensk, in projektom enakosti na področju zdravja, ki krepi ozaveščenost, raziskovanja in dostop do kakovostne oskrbe za ženske z omejenimi možnostmi.

Vir: Hologic, Inc.
Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220226005036/en/

Kontakti
Amy Binder, WTA, abinder@wtatennis.com
Jessica Culbreath, WTA, jculbreath@wtatennis.com
Jane Mazur, Hologic, jane.mazur@hologic.com
Vir: Hologic, Inc.
Multimedija
Logo
Logo

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.