O-STA

Ideje za izvirna darila ob dnevu žena

Naslednji teden v torek obeležujemo mednarodni dan žena, ki ga praznujemo že vse od leta 1917. Ta dan predstavlja priložnost, da se z drobno pozornostjo spomnimo na izjemne ženske v svoji bližini in jim izkažemo spoštovanje, hvaležnost in ljubezen. V mariborskem Europarku bodo na dan žena, 8. marca, ženske obdarili z vrtnicami in prijaznimi besedami. Obiščite največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije in poiščite izvirno darilo za žene, partnerke, prijateljice, mame in babice. Naj se na dan žena pa tudi vsak drug dan običajen dan počutijo spoštovane in ljubljene.

Nekaj slastnega in zdravega

Pri izbiri darila za dan žena se bodo obdarovanke najbolj razveselile, da ste se spomnili nanje in jim polepšali dan. Najlepše darilo je pozornost in čas, ki ga namenimo ljubljeni osebi. Svoji izbranki podarite njeno najljubšo čokolado ali pa v čajnici Chai izberete okus čaja po njeni meri. V trgovini Biotopic boste našli kup idej za ženske, ki živijo življenje prijazno do narave - od biološko certificirane prehrane do kozmetike in izdelkov za dom. Morda pa se odločite, da boste na ta dan sami zavrteli kuhalnico in v trgovini Interspar poiščete vse potrebno za pripravo okusne večerje.

S kakovostno kozmetiko ne boste zgrešili

Za 8. marec si vse ženske zaslužijo razvajanje in posebno nego tudi v kopalnici. Prijateljice, mame in babice se bodo zagotovo razveselile kozmetičnih izdelkov priznanih blagovnih znamk, ki jih najdete v trgovinah L'Occitane, The Body Shop, dm drogerie markt ali Müller. Svoje boljše polovice pa lahko presenetite s parfumom iz prodajalne Atelier Rebul ali jim namenite izbran kos nakita iz ene od zlatarn.

Unikatni izdelki za dom

Ideja za darilo so lahko tudi unikatni izdelki za dom iz keramike, stekla ali lesa, ki jih najdete v prodajalni Amadeus. Ali pa se ustavite v trgovini 1001 Dar in pobrskajte med simpatičnimi izdelki za dušo in dom, ki bodo obdarovanki priklicali nasmešek na obraz in v njen dom vnesli prijetno vzdušje.

Izpolnite najbolj skrite želje z darilnimi boni Desetak

Dame lahko presenetite tudi z darilnimi boni Desetak, ki bodo navdušili s svojo široko uporabnostjo - unovčiti jih je mogoče v kar 5 nakupovalnih središčih po Sloveniji. Najdete jih pri Info točki Europarka Maribor ali pa jih preprosto naročite preko spleta na www.desetak.si.

Za več idej in informacije o popustih ob dnevu žena obiščite spletno stran Europarka Maribor ali pa sledite omrežju Facebook in se v nagradni igri na 8. marec potegujte za darilne bone Desetak.