O-STA

Interactive Brokers predstavlja preprosto mobilno aplikacijo za globalno trgovanje z delnicami

IBKR GlobalTrader vlagateljem ponuja svet na dlani

GREENWICH, Connecticut - (BUSINESS WIRE) - Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), globalni posrednik za avtomatizirano elektronsko trgovanje, je danes predstavil IBKR GlobalTrader, preprosto mobilno aplikacijo za trgovanje, s katero lahko vlagatelji trgujejo z delnicami po vsem svetu. Aplikacija je zasnovana poenostavljeno, zato jo lahko uporabljajo vlagatelji začetniki, hkrati pa je dovolj zmogljiva za izkušene borzne trgovce. Vlagatelji lahko v nekaj minutah odprejo račun in začnejo trgovati z delnicami na več kot 80 borzah v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Vlagatelji, ki trgujejo z IBKR GlobalTrader, imajo na voljo globalno strokovno znanje družbe Interactive Brokers, ki upravlja več kot 1,75 milijona računov v več kot 200 državah in ozemljih.

Aplikacija IBKR GlobalTrader je bila razvita posebej za globalne vlagatelje in jim priročno omogoča vplačila v do 23 različnih valutah. Ti depoziti se samodejno pretvorijo po medbančnih tečajih v valuto, ki je potrebna za nakup in prodajo delnic na različnih trgih in geografskih območjih. Vlagateljem, ki iščejo globalno razpršitev, vendar niso prepričani, v kaj naj vlagajo, sledilnik IBKR GlobalAnalyst pomaga prepoznati naložbene priložnosti po vsem svetu. Vlagatelji jih lahko nato s pomočjo aplikacije IBKR GlobalTrader hitro izkoristijo.

"Ker vse več posameznikov po vsem svetu odkriva prednosti aktivnega sodelovanja na finančnih trgih, potreba po preprosti in enostavni aplikaciji za trgovanje z delnicami še nikoli ni bila večja," je dejal Steve Sanders, višji izvršni direktor za trženje in razvoj izdelkov pri družbi Interactive Brokers. "Orodje IBKR GlobalAnalyst pomaga tako začetnikom kot naprednim trgovcem najti naložbene priložnosti, nato pa lahko s preprosto aplikacijo IBKR GlobalTrader trgujejo z delnicami po vsem svetu."

Stroški trgovanja z IBKR GlobalTrader so pregledni in nizki. Za vlagatelje zunaj ZDA se provizije začnejo pri samo 0,0035 USD na delnico, prebivalci ZDA pa za trgovanje z ameriškimi delnicami ne plačajo provizije. Provizije za transakcije na borzi Forex znašajo 3 bazične točke (0,03 %) na vrednost posla, brez skritih razponov ali pribitkov.

Dodatna orodja in funkcije, ki so na voljo v aplikaciji IBKR GlobalTrader, vključujejo:

  • Kvotne delnice: S kvotnimi delnicami lahko vlagatelji v ameriške delnice vložijo že 1 dolar, ne glede na ceno delnice.

  • Zamenjava: Zamenjava pozicij v enakem dolarskem znesku z enega vrednostnega papirja na drugega. Z enim dotikom lahko vlagatelji kupijo delnice, ki jih želijo, in prodajo tiste, ki jih ne želijo več imeti v lasti.

  • Trgovanje s kriptovalutami: Trgujte z bitcoini (BTC), bitcoini Cash (BCH), ethereumom (ETH) ali litecoini (LTC) prek družbe Paxos Trust Company in aplikacije IBKR GlobalTrader. Trgovanje s kriptovalutami je na voljo strankam družbe IB LLC.

  • Brezplačni izobraževalni viri: Vlagatelji se lahko vedno naučijo več o trgih, trgovanju in investiranju prek IBKR Campus.

Aplikacija IBKR GlobalTrader je na voljo za prenos v trgovinah Apple App Store in Google Play. Vlagatelji se lahko prijavijo na brezplačen preizkus brez obveznosti.

Za več informacij obiščite:

Združene države Amerike in države, ki jih servisira IB LLC: https://globaltrader.interactivebrokers.com

Kanada: https://globaltrader.interactivebrokers.ca

Združeno kraljestvo: https://globaltrader.interactivebrokers.co.uk

Zahodna Evropa: https://globaltrader.interactivebrokers.ie

Srednja Evropa: https://globaltrader.interactivebrokers.hu

Avstralija: https://globaltrader.interactivebrokers.com.au

Hongkong: https://globaltrader.interactivebrokers.com.hk

Indija: https://globaltrader.interactivebrokers.co.in

Singapur: https://globaltrader.interactivebrokers.com.sg

Upravičenost in razpoložljivost izdelka se lahko razlikujeta glede na državo prebivališča.

O družbi Interactive Brokers Group, Inc:

Podružnice Interactive Brokers Group strankam po vsem svetu z enotnega integriranega naložbenega računa IBKR zagotavljajo avtomatizirano izvrševanje poslov in skrbništvo nad vrednostnimi papirji, blagom in devizami 24 ur na dan na več kot 135 trgih v številnih državah in valutah. Opravljamo storitve za posamezne vlagatelje, hedge sklade, lastniške trgovalne skupine, finančne svetovalce in posrednike. Štiri desetletja osredotočanja na tehnologijo in avtomatizacijo so nam omogočila, da smo svojim strankam zagotovili edinstveno izpopolnjeno platformo za upravljanje njihovih naložbenih portfeljev. Našim strankam si prizadevamo zagotoviti ugodne cene izvrševanja poslov ter orodja za trgovanje, upravljanje tveganj in portfeljev, raziskovalne zmogljivosti in naložbene produkte, vse to pa z nizkimi stroški ali brezplačno, kar vlagateljem omogoča doseganje vrhunskih donosov. Revija Barron's je v svojem pregledu najboljših spletnih posrednikov 26. februarja 2021 družbo Interactive Brokers uvrstila na prvo mesto s petimi zvezdicami od petih.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220308005249/en/

Kontakti

Interactive Brokers Group, Inc.

Mediji: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Vir: Interactive Brokers Group, Inc.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.