O-STA

Advanced Clinical se pridružuje dr. Andreas Amrein, ki bo vodil globalni razvoj in širitev v regiji APAC, Evropi in Kanadi

CHICAGO--(BUSINESS WIRE)-- Advanced Clinical, organizacija za klinični razvoj in zagotavljanje strateških virov, ki si prizadeva za boljšo klinično izkušnjo pri razvoju zdravil, z veseljem sporoča, da se je Dr. Andreas Amrein pridružil izvršni ekipi kot višji podpredsednik za Azijo in Pacifik (APAC) in Japonsko ter generalni direktor za Evropo in Kanado.

To sporočilo vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tu: https://www.businesswire.com/news/home/20220308006375/en/

Dr. Andreas Amrein, višji podpredsednik za Azijo in Pacifik (APAC) in Japonsko ter generalni direktor za Evropo in Kanado pri Advanced Clinical (foto: Business Wire)

Dr. Amrein bo ključnega pomena pri nadaljnji širitvi in krepitvi sedanjih dejavnosti podjetja Advanced Clinical v regiji APAC, ki vključujejo pisarne v Singapurju, Avstraliji in na Japonskem. Prav tako bo bdel nad razvojem in možnostmi širitve na dodatne lokacije v Evropi in Kanadi, ki bodo dopolnile obstoječi odtis podjetja, ki vključuje 10 pisarn v Evropi ter pisarno v Torontu v Kanadi.

Dr. Amrein ima več kot 20 let mednarodnih vodstvenih izkušenj in je vodil številne ekipe in organizacije na več kot 30 geografskih območjih, vključno s podjetji s seznama Fortune 100 (Novartis, Abbott in Shire) in dinamičnimi zagonskimi podjetji.

"Ob moji specializaciji za hitre komercialne širitve, zagone, preoblikovanja, partnerstva in še več kot to v Aziji in po vsem svetu, se veselim, da bom lahko izkoristil svoje znanje za pomoč podjetju Advanced Clinical pri nadaljnji vzpostavitvi kakovostnih dejavnosti na mednarodni ravni," je dejal dr. Amrein.

"Veseli nas, da je Andreas v naši ekipi, saj se še naprej širimo na območje APAC in Japonsko," je dejala predsednica podjetja Advanced Clinical Julie Ross. "Andreas bo ključnega pomena pri pospeševanju rasti poslovanja, saj bomo razširili naše globalne klinične programe in izboljšali našo klinično strategijo za stranke in bolnike, ki jih oskrbujemo. Po našem uspešnem vstopu v regijo leta 2021 in dodatnih odprtjih pisarn v regiji APAC, načrtovanih za leto 2022, bo Andreas nedvomno pomagal povečati našo prisotnost v regiji APAC, Evropi in Kanadi kot globalnega voditelja na področju kliničnih raziskav, storitev FSP in strateškega iskanja virov."

O Advanced Clinical

Advanced Clinical je organizacija za klinični razvoj in strateško zagotavljanje virov, ki si prizadeva za boljšo klinično izkušnjo na vseh stopnjah razvoja zdravil. Naš cilj je izboljšati življenja vseh, ki se jih dotikajo klinične raziskave, pri čemer se vsake priložnosti lotevamo z daljnosežnim pogledom, značajem, odpornostjo in inovativnostjo. Na podlagi desetletij izkušenj svojim strankam pomagamo doseči boljše rezultate z iskrenimi pogovori in predvidevanjem morebitnih težav z našimi prilagojenimi rešitvami. Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.advancedclinical.com.

Izvirno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220308006375/en/

Kontakti

Stephanie Swanson
Višji direktor za globalno trženje
P: (312) 572-6000
sswanson@advancedclinical.com


Vir: Advanced Clinical

Multimedijske vsebine

Foto

Dr. Andreas Amrein, višji podpredsednik za Azijo in Pacifik (APAC) in Japonsko ter generalni direktor za Evropo in Kanado pri Advanced Clinical (foto: Business Wire)

Logo


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.