O-STA

NLB v pomoč beguncem in prebivalcem Ukrajine z donacijo in brezplačnimi storitvami

V NLB z zaskrbljenostjo spremljamo dogajanje v Ukrajini. Dotaknejo se nas zgodbe in stiske ljudi, ki jih je prizadela vojaška agresija, boleče je spremljati humanitarno katastrofo ... Zato smo sklenili, da bomo kot institucija in zaposleni po najboljših močeh pomagali beguncem, ki so ali pa še bodo zatočišče poiskali v Sloveniji, pa tudi ostalim prebivalcem Ukrajine, ki jih je prizadela vojna.

Vsem beguncem in prebivalcem Ukrajine, ki so ali še bodo pri NLB odprli račun za nerezidente, bomo omogočili brezplačno uporabo paketa storitev za tri mesece. V pomoč prizadetim so se v izredno velikem številu odzvali tudi naši zaposleni, ki prek interne pobude le z nekaj kliki prispevajo za prizadete v vojni. Prav tako bo donacijo v višini 30.000 evrov za pomoč organizacijam, ki pomagajo prebivalcem Ukrajine, namenila NLB Skupina.

Trdno verjamemo, da je edina pot v prihodnost lahko samo pot miru in sožitja. Zato odločno zavračamo agresijo na Ukrajino in podpiramo vsa prizadevanja za čimprejšnje končanje vojne. Ker vojna ni tam nekje. Njene posledice so tu, okrog nas.

NLB Komuniciranje