O-STA

LightCON odpre Storitev zastavljanja Silthereuma Rise of Stars (ROS)

SEONGNAM, Južna Koreja --(BUSINESS WIRE) -- Rise of Stars (ROS), mobilna igra, ki jo je razvilo in jo servisira podjetje LightCON, hčerinsko podjetje družbe WEMADE MAX (so-izvršna direktorja: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), je odpro storitve zastavljanja 11. marca.

Silthereum je nov žeton igre, ki se lahko uporablja v igri. Storitev zastavljanja Silthereuma je prva storitev DeFi, uvedena za tokenomiko ROS. Po zastavitvi Silthereuma bodo uporabniki prejeli žetone kot nagrado glede na letni odstotek (annual percentage rate, APR).

Za sodelovanje v storitvi uporabniki zastavijo svoj Silthereum tako, da se prijavijo v denarnico WEMIX na strani storitve zastavitve, ki je ločeno pripravljena na spletnem mestu ROS.

Storitev bo trajala eno leto od 11. marca 2022 in v tem obdobju bo kot obresti izplačanih približno 25 milijonov Silthereumov. Uporabniki lahko zastavijo od enega Silthereuma in prosto zahtevajo Silthereum eno uro po zastavi.

Pričakuje se, da bo ta storitev zastavljanja povzročila splošno razširitev priliva uporabnikov in sodelovanja v tokenomiki igre ter pozitivno vplivala na stabilizacijo cene žetonov na srednji in dolgi rok.

ROS je pristna 4X igra blokovnih verig. Od 25. prejšnjega meseca je bil servisiran v osmih jezikih v približno 170 državah po svetu, razen Koreje, Kitajske itd. Igra predstavlja poleg epskih vojaških podvigov v realnem času tudi dovršeno zasnovane vojne ladje in planete, postavljene v obsežno vesolje.

Do 18. tega meseca bo potekal dogodek "airdrop", ki bo obeležil začetek ROS, uporabnikom, ki bodo opravili različne izzive, pa bodo po žrebu izročili do 60 žetonov Silthereumna.

ROS je v času uradnega lansiranja igre začel storitev z osmimi strežniki. Zaradi ogromnega števila uporabnikov, ki so se odzvali, se strežniki nenehno dodajajo in trenutno deluje skupno 28 strežnikov. O dodatni razširitvi strežnika se razpravlja glede na trend naraščanja uporabnikov v prihodnosti.

Wemade ponuja globalno platformo blokovnih verig WEMIX, na katerih je mogoče igre vseh žanrov pretvoriti v igre na tehnologiji blokovnih verig. Veliko iger trenutno ponuja WEMIX s ciljem do konca leta 2022 ponujati 100 iger, katerih ključna valuta je žeton WEMIX.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.



Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52593059/en


Stiki

Za LightCON
Wemade Co., Ltd.
Young Ahn
+82-2-3709-2065
ay2000@wemade.com


Vir: LightCON