O-STA

Milliken & Company že šestnajsto leto zapored razglašen za eno najbolj etičnih podjetij leta

15. marca 2022 ob 14:00 (UTC)

Uvrstitev na prestižni seznam nagrajencev predstavlja pomembno priznanje za raznovrstnega proizvajalca Milliken & Company

SPARTANBURG, Južna Karolina - (BUSINESS WIRE) - Družbo Milliken & Company je inštitut Ethisphere, ki je vodilni na svetu pri opredeljevanju in razvoju standardov etičnih poslovnih praks, priznal za eno najbolj etičnih podjetij na svetu leta 2022. Razvejani svetovni proizvajalec z več kot 60 lokacijami in približno 8000 sodelavci po vsem svetu je eno od šestih podjetij, ki so vsako leto od začetka podeljevanja te nagrade prejela to prestižno priznanje za etičnost.

Ta objava za medije vsebuje mutimedijske vsebine. Izvirnik je v celoti na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20220315005184/en/

"Milliken je eno od šestih podjetij, ki so se v zadnjih šestnajstih letih vedno uvrstili na seznam najbolj etičnih podjetij (grafika: Business Wire). Ethisphere, s svojim programom Najbolj etična podjetja na svetu (World's Most Ethical Companies), je ključno merilo za naše poslovanje," je povedal Halsey Cook, predsednik in izvršni direktor podjetja Milliken & Company. "Vsakoletno priznanje, ki ga prejemamo že 16 let zapored, poudarja kulturo in predanost članov Millikenove ekipe po vsem svetu. To je to, kar smo."

Leta 2022 je priznanje prejelo 136 nagrajencev iz 22 držav in 45 panog. Milliken je eden od sedmih nagrajenih industrijskih proizvajalcev. Postopek ocenjevanja najbolj etičnih podjetij na svetu, ki temelji na Ethispherejevem lastnem etičnem kvocientu (Ethics Quotient®), vključuje več kot 200 vprašanj o kulturi, okoljskih in družbenih praksah, dejavnostih na področju etike in doseganja standardov, upravljanju, raznolikosti in pobudah za močno vrednostno verigo. Postopek služi kot operativni okvir za nabor vodilnih praks organizacij v različnih panogah po vsem svetu.

Uvrstitev družbe Milliken med najbolj etična podjetja na svetu ponazarja njeno zavezanost trajnosti ob zavedanju, da je etika za vse deležnike temelj dolgoročnega uspeha podjetja.

"Čestitke družbi Milliken, ki je že šestnajstič prejela priznanje za eno najbolj etičnih podjetij na svetu," je dejal Timothy Erblich, glavni izvršni direktor inštituta Ethisphere. "Poklon celotni ekipi podjetja Milliken za ta resnično pomemben dosežek in njihovo zavezanost k spodbujanju pozitivnih in trajnih sprememb z načrtnim ustvarjanjem kulture etike in smisla."

Nagrajenci

Celoten seznam prejemnikov priznanj za najbolj etična podjetja na svetu leta 2022 je na voljo tu.

O družbi Milliken

Milliken & Company je eno vodilnih podjetij na svetu na področju proizvodnje, ki se osredotoča na znanost o materialih in že danes zagotavlja preboje prihodnosti. Milliken ustvarja izdelke, ki izboljšujejo življenja ljudi ter zagotavljajo rešitve za stranke in skupnosti, od ključnih molekul do trajnostnih inovacij. Na podlagi več tisoč patentov in portfelja, ki pokriva področja tekstila, talnih oblog, kemikalij in zdravstva, se podjetje zanaša na skupni občutek za integriteto in odličnost, da bi pozitivno vplivalo na svet za več generacij. Odkrijte več o Millikenovi radovednosti in navdihujočih rešitvah na milliken.com in na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, LinkedIn in Twitter.

O inštitutu Ethisphere

Ethisphere® je vodilna svetovna organizacija na področju opredeljevanja in razvijanja standardov etičnih poslovnih praks, ki spodbujajo korporativni značaj, zaupanje na trgu in poslovni uspeh. Ethisphere ima obilo strokovnega znanja pri merjenju in opredeljevanju temeljnih etičnih standardov z uporabo vpogledov, ki temeljijo na podatkih in pomagajo podjetjem izboljšati korporativni značaj ter oceniti in izboljšati lastno kulturo. Ethisphere odlikuje vrhunske dosežke s programom priznanja za najbolj etična podjetja na svetu in nudi skupnost strokovnjakov, ki so združeni v organizaciji Business Ethics Leadership Alliance (BELA). Več informacij o inštitutu Ethisphere je na voljo na: https://ethisphere.com.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220315005184/en/

Kontakti

KONTAKTI ZA MEDIJE

Betsy Sikma, Milliken
betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908

Anne Walker, Ethisphere
Anne.Walker@Ethisphere.com

Vir: Milliken & Company

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.