O-STA

Procore se širi v Francijo, da bi nadaljeval z regionalno rastjo po vsej Evropi

  • Procore je z začetkom delovanja v Franciji pospešil svojo širitev v regijah Evrope, Srednjega vzhoda in Afrike (EMEA)

  • Regionalna širitev krepi poslanstvo družbe Procore, ki temelji na povezovanju vseh v gradbeništvu na globalni platformi

PARIZ--(BUSINESS WIRE)-- Procore Technologies, Inc. (NYSE: PCOR), eden vodilnih svetovnih ponudnikov programske opreme za upravljanje gradbeništva, je danes najavil začetek svoje širitve v Francijo, kar je del nadaljnje globalne širitve in rasti podjetja.

Procore bo tako razširil delovanje svoje enotne, povezane platforme, ki lastnikom, splošnim izvajalcem in specializiranim izvajalcem omogoča pametnejšo gradnjo s pospeševanjem sodelovanja, racionalizacijo komunikacije in zagotavljanjem preglednosti nad projekti v realnem času. Širitev sovpada z nadaljnjo regionalno rastjo v regijah EMEA, potem ko je v letu 2018 podjetje začelo delovati v Združenem kraljestvu in leta 2021 v regijah Srednji vzhod in severna Afrika.

Procore je Laurencea Carona imenoval za višjega direktorja, odgovornega za Francijo in južno Evropo, da bi tako vzpostavil regionalno poslovanje s strankami na vseh stičnih točkah. Laurence Caron ima bogate izkušnje pri delu s podjetji SaaS in pri pomoči organizacijam pri uvajanju inovacij.

"Gradbeni strokovnjaki v Franciji pospešujejo prizadevanja za digitalno preobrazbo, medtem ko iščejo načine za optimizacijo uspešnosti svojega poslovanja in sodelovanja pri projektih. Naš začetek delovanja v Franciji nam daje edinstveno priložnost, da svoj pristop, ki temelji na eni platformi, razširimo na uveljavljen gradbeni trg, še pomembneje pa je, da izpolnimo potrebe lokalnih strank, ki želijo spodbujati inovacije ter hkrati nadzorovati stroške in izboljšati produktivnost," pravi Laurence Caron, višji direktor za Francijo in južno Evropo v podjetju Procore. "V podjetju Procore živimo in dihamo z gradbeništvom: to je naša edina usmeritev. Naš pristop je bil vedno osredotočen na industrijo in partnerstvo z njo, da bi razumeli njene izzive in v zameno izboljšali življenja vseh v gradbeništvu. Veseli nas, da bomo to v Franciji prenesli v ospredje, da bodo lahko vsi gradili pametneje."

Procore zagotavlja enotno platformo gradbeništvu, ki omogoča sodelovanje in vključuje programe za upravljanje projektov, kakovost in varnost, finance, upravljanje virov in analitiko. Hkrati nudi možnost integracije z več sto množično uporabljenimi aplikacijami prek spletne trgovine podjetja App Marketplace. Danes je Procore najbolj razširjena programska oprema za upravljanje gradbeništva na svetu z več kot 12.000 strankami, ki vodijo več kot milijon projektov po vsem svetu. Od ustanovitve leta 2002 je bil Procore zasnovan na podlagi ene same ideje: šele ko vsi ljudje, vsi sistemi in vsi podatki sodelujejo na enotni platformi, lahko izkoristimo celoten potencial gradbene tehnologije.

"Zadnjih 20 let si prizadevamo povezati vse v gradbeništvu na globalni platformi," je dejal Tooey Courtemanche, ustanovitelj in glavni izvršni direktor podjetja Procore. "Platforma Procore se zdaj uporablja v več kot 150 državah, številne naše stranke pa že izvajajo projekte v Franciji. Formalna širitev v Francijo bo podjetju Procore omogočila, da bo najboljši partner vodilnim v gradbeništvu v tej regiji in po vsem svetu."

Da bi podprl francosko gradbeno industrijo, bo Procore glavni partner na sejmu BIM World (5. in 6. aprila v Parizu). Ta dogodek je pomemben sejem za strokovnjake in skupnosti, ki uporabljajo informacijsko modeliranje stavb in digitalno tehnologijo na področju gradbeništva, nepremičnin in urbanega razvoja. Laurence Caron bo 5. aprila ob 12. uri po srednjeevropskem času vodil uvodno konferenco, na kateri se bo osredotočil na pristop podjetja Procore k platformi, ki združuje vse v enem in podpira francoske gradbene projekte. Vodil bo tudi pogovor ob kaminu z eno od strank platforme, družbo Ferrovial. Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi demonstracije platforme Procore v živo.

O podjetju Procore

Procore je eden vodilnih svetovnih ponudnikov programske opreme za upravljanje gradbeništva. Na platformi Procore je bilo izvedenih že več kot milijon projektov, ponaša pa se z gradbenim prometom, vrednim več kot trilijon ameriških dolarjev. Naša platforma povezuje vse deležnike projektov z rešitvami, ki smo jih izdelali posebej za gradbeno industrijo - za lastnika, generalnega izvajalca in specializiranega izvajalca. V trgovini podjetja Procore App Marketplace je na voljo veliko partnerskih rešitev, ki so brez težav povezane z našo platformo, kar gradbenim strokovnjakom omogoča, da se povežejo s tistim, kar jim najbolj ustreza. Družba Procore ima sedež v mestu Carpinteria v Kaliforniji in pisarne v Združenih državah Amerike, Kanadi in po vsem svetu. Več informacij najdete na spletni strani Procore.com/fr.

Se želite pridružiti naši rastoči ekipi v Franciji? Prijavite se še danes:

https://www.procore.com/jobs?utm_source=PressRelease&utm_medium=Web&utm_campaign=France.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220317005274/en/

Kontakti

Prototip za ProcoreEloi Pérignon
+33 602 061 013
eloi.perignon@archetype.co

Rosalie Blanc
+33 662 492 050
rosalie.blanc@archetype.co


Vir: Procore Technologies Inc.


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.