O-STA

Zynga in StarLark obeležujeta četrto obletnico igre Golf Rival

Druga največja mobilna igra za golf na svetu praznuje mejnike in vabi igralce, da se odpravijo na igrišče v novih jubilejnih dogodkih v igri

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-Podružnica družbe Zynga Inc. StarLark je danes napovedala, da bo četrto obletnico priljubljene mobilne igre za golf Golf Rival s fantazijsko tematiko praznovala s številnimi prihajajočimi dogodki v igri za igralce. Ob praznovanju razburljive rasti naslova StarLark deli pomembne mejnike v zadnjih štirih letih in gleda v prihodnost.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tu: https://www.businesswire.com/news/home/20220317005196/en/

4.obletnica (grafika: Business Wire)

Mejniki četrte obletnice

Golf Rival omogoča ljubiteljem mobilnega golfa po vsem svetu adrenalinsko tekmovanje igralec proti igralcu (PvP), polno izjemnih trenutkov, kot so udarci z velike razdalje in triki. Od začetka prodaje leta 2018 je igra dosegla naslednje mejnike:

  • Več kot 30 milijonov prenosov igre doslej: In številka še kar raste!

  • 5 milijonov tekem v enem dnevu: Nov mejnik dosežen leta 2021

  • Več kot 250 čudovitih igrišč: Vsako igrišče ima spektakularno pokrajino in zabavne strategije streljanja na 26 tematskih lokacijah po vsem svetu

  • Več kot 250 posebnih žogic: Posebne žogice omogočajo igralcem še eno raven strategije za različne razmere na igrišču

  • Stalni dogodki v živo: Sveža vsebina ohranja vključenost igralcev z več kot 150 izzivi, 125 turnirji in 35 sezonami kraljestva, ki so bile doslej objavljene

  • Več kot 17 milijonov zadetkov v luknjo z enim udarcem: Igralci imajo na milijone razlogov za praznovanje

"Verjamemo, da je igra Golf Rival med igralci dosegla uspeh z enim udarcem, saj s tekmovalno, a fantazijsko izkušnjo golfa nagovarja tako ljubitelje golfa kot običajne igralce," je povedal ustanovitelj in generalni direktor podjetja StarLark Henry You. "Našim igralcem se zahvaljujemo za uspeh, ki smo ga dosegli v zadnjih štirih letih, in se veselimo, da bomo z novo dinamično vsebino, ki jo ustvarja naša ekipa, igri dodali še več zabave."

Jubilejni dogodki v igri

Jubilejni dogodek igre Golf Rival vsako leto poteka na starodavnem otoku Goff, izmišljenem rajskem otoku v svetu igre Golf Rival, kamor prihajajo igrat najboljši tekmovalci. Letos spomladi bodo igralci tekmovali na dveh dogodkih, ki bosta potekala na območju otoka, ki so ga prej zakrivali oblaki - na veličastnem novem igrišču Cloud Sea Golf Course s pogledom na ocean.

  • Izziv Sky Walker: 12-urni izziv PvP na igrišču Cloud Sea, ki bo potekal dva vikenda (25.-28. marca in 2.-4. aprila 2022). Igralci, ki bodo opravili izziv, bodo nagrajeni z ultimativnimi nagradami v skrinji, ki vsebujejo različne kovance, dragulje, kartice klubov, žogice za golf in legendarne palice.

  • Turnir Cloud Nine: Za igralce, ki imajo raje samostojne izzive, bo Cloud Sea odprt tudi za samostojni dogodek z 18 luknjami (26. in 28. marca, 28. in 30. marca ter 1. in 4. aprila 2022). Na tekmovanju lahko igralci poskušajo obvladati igrišče, da bi dosegli nove osebne rekorde in si prislužili posebne nagrade.

"Vedno znova se navdušujem nad strastjo in predanostjo ekipe Golf Rival," je povedal izvršni podpredsednik za igre pri podjetju Zynga Yaron Leyvand. "Nenehno navdušujejo mobilne igralce golfa po vsem svetu z ustvarjanjem vrhunskih domišljijskih golfskih doživetij, ki nenehno dvigujejo letvico kakovosti ter z vsako novo vsebino presenetijo in navdušijo naše igralce."

Za več informacij o tem in o prihodnjih dogodkih v igri prosimo obiščite Golf Rival na Facebooku.

Urednikova opomba:

Za ogled dodatnih fotografij in posnetkov kliknite tukaj.

O družbi Zynga Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnih napravah, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, FarmVille™, Golf Rival™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programskega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite spletno stran www.zynga.com ali družbo spremljajte na omrežjih Twitter, Instagram ali Facebook oziroma Zyngin blog.

Izvirno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220317005196/en/

Kontakti

Zyngin kontakt za medije:
Jenny Taylor
jetaylor@zynga.com
(310) 849-0648



Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

foto

4. obletnica (grafika:: Business Wire)

Logo


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.