O-STA

Rokmar - vrhunske sestavine za vrhunski sladoled

Korneti sladoleda.
Kepice sladoleda.
Korneti različnih sladoledov.

Goriško podjetje Rokmar d. o. o. že tri desetletja izdeluje sestavine vrhunske kakovosti, s katerimi sladoledarji v svojih lokalih izdelujejo najboljši sladoled v Sloveniji in po Evropi. Začetki podjetja segajo v leto 1991, dolga tradicija pa pomeni, da so formulacije izdelkov do potankosti dovršene. Podjetje je poznano po sestavinah za sladoled, poleg tega pa ponujajo tudi odlično vročo čokolado.

Ključne sestavine za najboljši sladoled

V njihovi ponudbi najdeš baze za sladoled na mlečni in vodni osnovi, za sadne in mlečne sladolede. Vse baze so brez palmovega olja, hidrogeniranih maščob ali glutena. Poleg najrazličnejših baz najdeš še aromate, toppinge in dekorje ali prelive, s čimer lahko sladoledarji ustvarijo bogate okuse sladoleda.

V ponudbi imajo tudi pripravljene izdelke za izdelavo soft ice sladoleda. Gre za praškaste mešanice različnih okusov za takojšnjo pripravo točenega sladoleda.

Vroče čokolade za mrzle dni

Poleg slastnega sladoleda pa Rokmar ponuja tudi božanske vroče čokolade. V njihovi blagovni znamki Chocomar se nahaja kar 15 različnih okus vročih čokolad. Rokmar je vodilni proizvajalec vroče čokolade na veleprodajnem in maloprodajnem trgu v Sloveniji. Vroče čokolade in kakav vsebujejo visok delež kakavovih zrn, zato spadajo med superživila.

Ponos Goriške

Prepoznavnost in uspeh Rokmarja zagotavljata lokalen ponos Goriške, kjer se nahajajo. Zaposleni s ponosom širijo zgodbo sladoleda in vroče čokolade, podjetje pa sodeluje tudi na slovenskih in tujih sejmih. Ponujajo tudi izobraževanja, kjer se lahko naučiš izdelati slasten sladoled in odlične sladice iz enakih sestavin kot za sladoled. Preveri, če tvoj bližnji lokal ponuja Rokmarjev sladoled in se prepričaj o kakovosti okusa!