O-STA

Podpredsednik podjetja Microsoft TV in vodja predsednik uprave VeriSign glavna govornika na komunikacijskih forumih IEC, predstavljenih na sejmu GLOBALCOMM 2006

ARLINGTON (BUSINESS WIRE)-- 25. januarja 2006-- Mednarodni inženirski konzorcij (International Engineering Consortium - IEC) in zveza telekomunikacijske industrije (Telecommunications Industry Association - TIA), lastnika znamke GLOBALCOMM(TM), sta napovedala, da bosta ob otvoritvi komunikacijskih forumov IEC (IEC Communications Forums), predstavljenih na sejmu GLOBALCOMM, svoji viziji podala tudi podpredsednik podjetja Microsoft TV, Microsoft, Tim Fritzley, in predsednik uprave podjetja VeriSign, Stratton Sclavos. Sočasno z otvoritvijo sejma GLOBALCOMM se bodo forumi predstavili v novi obliki, ki bo bolje služila izobraževalnim potrebam ponudnikov storitev in uporabnikov telekomunikacijskih storitev in opreme.

GLOBALCOMM, sejem in srečanje komunikacij nove generacije, bo potekal med 4. in 8. junijem 2006 v McCormick Place v Chicagu. GLOBALCOMM bo pri TIA kot vsakoletni dogodek komunikacijske industrije zamenjal dosedanji SUPERCOMM(R).

Na komunikacijskih forumih IEC se bodo v treh dneh vrstili govori vodilnih delavcev panoge, delovna omizja in delavnice, ki se bodo ukvarjale z najbolj aktualnimi temami na področju telekomunikacijskih storitev, s poudarkom na omrežjih in storitvah tehnologij, kot so IMS/konvergenca, IPT, Ethernet in domače mreže.

Forumi IEC Communications so del programa world-class speaker, ki je načrtovan za GLOBALCOMM 2006. Dogodek bo udeležencem omogočil pregled nad globalnim trgom informacijske in komunikacijske tehnologije (ICT). Program konference bo vključeval niz srečanj GLOBALCOMM v organizaciji TIA, ki se bodo osredotočala na področja Amerik, Srednje Evrope, Vzhodne Afrike in azijsko-pacifiškega območja, na sporedu pa bo tudi srečanje, posvečeno inovacijam. Na slednjem se bodo predstavila podjetja, ki se ukvarjajo z novimi tehnologijami. TIA bo na GLOBALCOMM-u, tako kot že na razstavi SUPERCOMM, tudi prireditelj srečanja o raznolikosti dobaviteljev.

Na GLOBALCOMM(TM) 2006 se bo predstavilo tudi 450 razstavljalcev, na voljo bodo seznami ključnih naslovov in delovnih omizij, na sporedu bodo plačljive konference podjetja Light Reading/CMP Media in drugih organizacij. Na istem prizorišču bo potekal tudi OSP EXPO, sejem in konferenca, ki pokriva področje komunikacijskih central. Za predstavitev globalnih inovacij s področja informacijskih in komunikacijskih tehnologij je bilo zakupljenih kar 85 odstotkov od skupno 22.000 kvadrantih metrov razstavne površine.

O konzorciju IEC

Neprofitna organizacija IEC je predana širjenju tehnologije in svetovnemu napredku v visoko tehnoloških panogah ter podpiranju univerzitetnih skupnosti, ki se ukvarjajo s tem področjem. IEC vse od leta 1944 strokovnjakom, akademikom in študentom zagotavlja možnosti visoko kakovostnega izobraževanja.

IEC je skupaj z nekaterimi vodilnimi podjetji s področja telekomunikacije razvil obsežen in na svetovnem spletu vsem dostopen izobraževalni program. Predlogi IEC imajo tudi velik vpliv na vsebino univerzitetnih programov. Konzorcij prav tako opravlja raziskave, objavlja članke, pripravlja konference in tehnološke razstave, ki se ukvarjajo z izjemnimi možnostmi in izzivi informacijske dobe. IEC je pridruženo več kot 70 vodilnih univerz s področja visoke tehnologije, pod okriljem konzorcija pa sta tudi zveza vodij oddelkov za električni in računalniški inženiring (Electrical and Computer Engineering Department Heads Association) in Eta Kappa Nu, častna družba električnih in računalniških inženirjev. Skrbi še za aktivnosti konzorcija podjetniških komunikacij (Enterprise Communications Consortium). Obiščite www.iec.org.

Za več inormacij o komunikacijskih forumih IEC obiščite http://www.iec.org/events/2006/iec_forums/.

O zvezi TIA

TIA je vodilna zveza za področje informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij (ICT). Kot lastnik znamke GLOBALCOMM(TM) dobaviteljem ICT storitev služi z razvijanjem standardov, svetovanjem na področju domačih in mednarodnih strategij in s spodbujanjem poslovnih možnosti svojih članov. TIA predstavlja komunikacijski sektor zveze Electronic Industries Alliance (EIA). Obiščite nas na http://www.tiaonline.org.

O znamki GLOBALCOMM(TM)

GLOBALCOMM(TM) je blagovna znamka zveze telekomunikacijske industrije (Telecommunications Industry Association).

Naslednji sejem in srečanje komunikacij nove generacije (GLOBALCOMM) bo potekal med 4. in 8. junijem 2006 v McCormick Place v Chicagu. Obiščite www.globalcomm2006.com.

SUPERCOMM(R) je zaščitena blagovna znamka Telecommunications Industry Association in United States Telecom Association (USTA). Zadnji SUPERCOMM(R) je potekal junija 2005.

KONTAKTI:

TIA

Sharon Grace, 703-907-7721

email: sgrace@tiaonline.org