O-STA

Začetek prodaj vstopnic za Škisovo tržnico 2022

Ljubljana, 11. april 2022

(Za takojšnjo objavo)

Manj kot mesec dni nas loči do že 25. Škisove tržnice, vstopnico za edinstveno izkušnjo pa si lahko zagotovite od danes naprej. Nakup vstopnice je možen na spletnem mestu eventim.si ali na Eventimovih prodajnih mestih.

Vsi že nestrpno pričakujemo prvi četrtek, ko se bodo mladi iz celotne Slovenije zbrali na Kardeljevi ploščadi, predstavljali svoje lokalne specialitete, se sprehajali med stojnicami in zvečer uživali na koncertih, ki se bodo odvijali na dveh odrih. Letos si lahko vstopnico zagotovite s spletnim nakupom na eventim.si ali na Eventimovih prodajnih mestih. Vstopnice bodo med 11. in 17. aprilom na voljo za samo 5 eur, med 18. aprilom in 4. majem bodo 7 eur, na dan dogodka pa 10 eur. Nakup vstopnic je možen na tej povezavi.

Na glavnem odru Tržnice bodo nastopili Siddharta, Zmelkoow, Vlado Kreslin, Alo!Stari, zmagovalca letošnjega Škisolova - Smetnaki in viaEntropia - ter ostali. Na elektro oder pa prihaja slavni duo RotorMotor, Alex Ranerro b2b Teo, Mayell in Brtinzz, ki bodo poskrbeli, da noben ne bo ostal ravnodušen. Za celoten line-up spremljajte Facebook profil Škisove tržnice, potrdite svojo udeležbo na dogodku ali obiščite www.skisova-trznica.si.

Zato čimprej opravite nakup vstopnice, da ne zamudite edinstvenega in nepozabnega 5. maja.

Več informacij o Škisovi tržnici 2022:

Maruša Pajer

Vodja protokola in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2022

marusa.pajer@skis-zveza.si

+386 70 705 534