O-STA

25. ŠKISOVA tržnica polna novosti

25. ŠKISOVA TRŽNICA POLNA NOVOSTI!

Ljubljana, 22. 4. 2022

Samo še dva tedna nas ločita do že 25. Škisove tržnice, ki bo letos potekala 5. maja, na zelenici Kardeljeve ploščadi. Vstopnico za največjo prireditev na prostem za mlade, ki združuje vse študentske klube iz Slovenije, zvečer pa največja slovenska imena glasbene scene, si lahko že zagotovite preko Eventimovih prodajnih mest. Za še boljšo izkušnjo vseh obiskovalcev bo letos Škisova tržnica poslovala le s kartičnim sistemom, še več ugodnosti pa čaka vse obiskovalce, ki so uporabniki mobilne denarnice NLB Pay.

Škisova tržnica, ki že 25. leto združuje mlade, bo tudi letos, po dveh letih, privabila vse mlade iz celotne Slovenije in širše. Na popoldanskem delu se bodo obiskovalci lahko sprehodili po stojnicah študentskih klubov, se sprostili na "chill zonah" naših partnerjev in se preizkusili v mnogih aktivnostih. Tudi letos se bodo poleg slovenskih študentov na stojnicah pridružili mednarodni študenti, ki bodo predstavljali svoje kulinarične, kulturne in ostale posebnosti svoje države.

Po končanem popoldanskem dnevu pa se Škisova tržnica spremeni v pravi glasbeni spektakel na prostem. Letos na glavni oder prihajajo: Siddharta, MI2, Vlado Kreslin, Zmelkoow, Alo!Stari ter zmagovalca letošnjega Škisolova - Smetnaki in viaEntropia. Na elektro oder pa prihajata že vsem poznani duo RotorMotor, Alex Ranerro b2b Teo, Mayell in Brtinzz, ki bodo poskrbeli, da noben ne bo ostal ravnodušen.

Vstopnice za prireditev so že na voljo na Eventimovi spletni strani (tukaj) in vseh Eventimovih prodajnih mestih. Vse obiskovalce organizatorji pozivajo, da si vstopnico zagotovijo v predprodaji in se preko VIP NLB Pay vhoda tako na dan prireditve izognejo gneči. Na letošnji prireditvi bo prav tako možno plačevanje samo s kartico - z osebno kartico bančnega računa ali prireditveno kartico, ki jo obiskovalci dobijo na prizorišču in nanjo naložijo poljuben znesek. Polnilne postaje bodo obiskovalci lahko našli razporejene po prizorišču in na šankih.

Se vidimo 5. maja na Kardeljevi ploščadi!

Več informacij o Škisovi tržnici 2022:

Maruša Pajer

Vodja protokola in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2022

marusa.pajer@skis-zveza.si

+386 70 705 534