O-STA

CWT imenoval Patricka Andersena za glavnega izvršnega direktorja

MINNEAPOLIS, ZDA - (BUSINESS WIRE) - CWT, platforma za upravljanje potovanj za podjetja in njihove zaposlene (B2B4E), sporoča, da se je Michelle McKinney Frymire odločila odstopiti s svojih položajev v družbi. Upravni odbor je zato v skladu z dolgoročnim procesom načrtovanja nasledstva imenoval predsednika in direktorja prodaje Patricka Andersena za naslednjega predsednika in glavnega izvršnega direktorja. Mandat bo nastopil 1. maja 2022, obenem pa bo tudi član upravnega odbora družbe.

"V veliko čast mi je bilo voditi CWT v tako pomembni fazi razvoja družbe," je dejala McKinney Frymire. "V tem izjemnem času smo dosegli zelo veliko in hvaležna sem naši globalni ekipi in strankam za njihovo zaupanje in partnersko podporo. Zdaj ko ima CWT močno finančno osnovo, lahko pospeši rast in vesela sem, da predajam žezlo Patricku."

"Glede na njegove zavidljive uspehe na položaju direktorja prodaje in glede na njegovih 13 let mednarodnih vodstvenih položajev v CWT smo veseli, da bo Patrick naš naslednji glavni izvršni direktor. Ima tesne odnose z našimi strankami in deležniki, in ob spremljanju naših strateških prioritet, širitvi RoomIta in zagonu naše revolucionarne tehnološke platforme myCWT China je pokazal izjemne vodstvene sposobnosti," je dejal Jim Abrahamson, vodja odbora CWT. "V imenu odbora in naših kolegov s celega sveta se zahvaljujem Michelle za njen prispevek, vse odkar se je pridružila družbi leta 2019, in ji želim vse dobro pri njenih naslednjih podvigih."

"Vesel in počaščen sem, da lahko CWT popeljem v naslednjo fazo rasti," je dejal Patrick Andersen. "V času, ko se povečuje povpraševanje po potovanjih, je CWT na dobri poti, da širi in vlaga v vodilno vlogo v industriji in globalne odnose. Kar je zelo pomembno, nadaljeval bom z našo zavezanostjo našim osnovnim vrednotam in se veselim sodelovanja z našim odborom in ekipo CWT, da bomo izboljšali našo tehnologijo in okrepili naše storitve potovanj in srečanj, ki jih zagotavljamo našim strankam po svetu."

Preden je Andersen postal predsednik in direktor prodaje, je bil direktor za strategijo, pred tem pa predsednik za ameriška tržišča. Odkar se je leta 2008 pridružil družbi, je vodil ali nadzoroval več pobud, ki so premikale meje v panogi, vključno z zagonom platforme myCWT China, širitvijo RoomIta in razvojem inovativnega dolgoročnega sporazuma o partnerstvu na področju tehnologije GDS. Ima več kot 30 let izkušenj na področju globalnih potovanj in logistike, med drugim je imel več vodstvenih vlog v podjetjih Deutsche Post Worldwide in DHL. Andersen je poleg tega tudi neizvršni član uprave v podjetjih Global Minnesota in MNSNAP in član nadzornega odbora v Carlson School of Management. Študiral je management na poslovni šoli London Business School.

O CWT

CWT je platforma za upravljanje potovanj za podjetja in njihove zaposlene (B2B4E), ki ji podjetja in vlade zaupajo s ciljem povezati ljudi. Družba svojim strankam in njihovim zaposlenim zagotavlja inovativne tehnologije in učinkovito in varno izkušnjo potovanja na šestih celinah - povsod, vedno in na vsak način.

Za ogled izvorne različice sporočila na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20220424005089/en/

Kontakti

Julian Walker
CorePr@mycwt.com

Vir: CWT

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.