O-STA

Nov psihološki triler Solze, ki jih ni pisateljice Mojce Rudolf že navdušuje slovenske bralce!


Tri ženske. Tri usode. Tri nenavadne smrti.

Ena skrivnost.

Temačna skrivnost Irske.



Kratka vsebina:

Pred letom dni se mlada družina preseli v imenitno hišo. Ann je prepričana, da se je zanje začelo novo življenje, nove priložnosti, nov začetek. A ni vse idealno. Plaši jo sosed, saj se ji zdi, da jo vedno čudno pogleduje. Mučita jo ljubosumje in negotovost, pa tudi slutnje, da nekaj ni tako, kot se zdi. Hčer Arleen preganjajo nočne more. Le mož Tim se zdi zadovoljen.

Ko nekega popoldneva Arleen nenadoma izgine, Ann ne ve, da je izginotje povezano z dogodki, ki segajo daleč v preteklost.

V knjigi spremljamo še dve ženski in njuni usodi.

Kako so dogodki povezani? Kakšna je resnica?

Knjiga je osnovana na resničnih zgodovinskih dejstvih, ki jih morda niste vedeli ali slišali o njih. Vsi dogodki v knjigi, zaplet in razplet ter vse osebe pa so zgolj plod moje domišljije.



Iz knjige:

Kasneje je razmišljala, da so bile to morda slutnje.

Slutnje o tem, kar se je nekaj ur kasneje zgodilo. O tem, kako globoko iz preteklosti so se izvili vsi vzgibi, ki so pripeljali do tega dne. Do dogodka, ki je vse, kar se je nekoč zgodilo, prebudilo na dan s tako silovitostjo, kot je bila strahovita nevihta to noč.

A Ann še ne sluti tega, kar se bo vsak čas zgodilo.



Mnenja bralcev:



** Ne pomnim, kdaj sem nazadnje prebrala tako dobro knjigo s tako norim in nepričakovanim razpletom. Šok in mravljinci po celem telesu, ko je prišlo do razpleta zgodbe!

**Absolutno TOP triler, katerega ne moreš odložiti do zadnje besede.



**Jaz sem knjigo ravno prebrala do konca...nisem mogla it spat dokler ne končam. Vrhunska!!!! Dobesedno požrla sem jo!



**Odlična knjiga. ( zdajle pa premlevam vse dogodke in zaključke še enkrat. Samo res dober pisatelj lahko naredi takšen zaključek , bravo.)



Mojca Rudolf, pisateljica s srcem.

SOLZE, KI JIH NI je njen 21. izdani roman.

Do zdaj je izdala: 5 knjig za odrasle, zbirko kratkih zgodb, slikanico, 13 mladinskih knjig.

Knjiga ZMENKI je prejela priznanje za najboljšo prozno knjigo, izdano v samozaložbi leta 2020.

O sebi pravi, da je pisateljica in bralka. Rada ima drugačne zgodbe. Piše drugačne knjige. Vsaka je samosvoja, vsaka posebna.

V knjigah so skrivnosti, ki čakajo, da jih odkrijete.

V filmih ste samo opazovalec, v knjigah ste lahko vse. Lahko ste režiser, igralec, lučkar, scenarist, garderober. Scene postavljate v okolja, ki si jih sami zamislite. Imenom dodajate svoje obraze. Pisatelj vam da okvir, preostalo lahko storite sami s svojo domišljijo, s svojim razmišljanjem.

Izkoristite moč knjig. Berite jih.