O-STA

Podjetje mBlox predstavlja svoj partnerski program; podjetje LogicaCMG je eden prvih partnerjev, ki so podprli mBlox-ovo mobilno transakcijsko omrežje

SUNNYVALE, Kalifornija & LONDON--(BUSINESS WIRE) -- 15. februar, 2006 -

Podjetje mBlox (LSE:LOG) (AEX:LOG), največje svetovno mobilno transakcijsko omrežje, je danes predstavilo svoj partnerski program, in tako razpoložljivost svojega mobilnega transakcijskega omrežja razširilo na podjetja po vsem svetu. LogicaCMG je prvi Systems Integrator partner, ki se je v tem programu pridružil mBlox-u.

Svet mobilnega poslovanja se razvija z neverjetno hitrostjo in vse več podjetij išče popolne mobilne storitve, da bi lahko čim bolje izkoristili varčnost in učinkovitost tega novega medija. Partnerji podjetja mBlox drugim podjetjem ponujajo mobilne rešitve s celostno tehnično integracijo v mBlox-ovo mobilno transakcijsko omrežje, pri čemer podjetja dobijo popolno, zanesljivo in globalno mobilno poslovno rešitev.

mBlox je v enkratnem položaju za vzpostavljanje partnerstev z vrhunskimi ponudniki mobilnih rešitev, saj se popolnoma osredotoča na dostavo sporočil in mobilnega zaračunavanja. mBlox-ov partnerski program vnaprej določa pogodbene vloge in odgovornosti med podjetjem mBlox in njegovimi partnerji. Podjetja bodo imela eno stično točko za razvoj svojih mobilnih rešitev, vendar tudi veliko ugodnosti preko različnih izkušenj in strokovnega znanja podjetja mBlox in njegovih partnerjev.mBlox-ov partnerski program zajema tri kategorije partnerjev: Systems Integrator partnerji, Certified Solutions partnerji in Channel Development partnerji.

Systems Integrator partnerji sežejo globalno in velikim organizacijam, kot so mednarodne korporacije, vlade, finančne institucije in podjetja, ponujajo ustrezne rešitve za večje in zapletene potrebe mobilnega poslovanja.

Certified Solutions partnerji so strokovnjaki za mobilne aplikacije, ki obenem ponujajo edinstvene mobilne rešitve, posebej narejene za potrebe strank in vertikalnih industrij v njihovih geografskih trgih.Channel Development partnerji so preprodajalci mBlox-ovih storitev sporočanja in mobilnega zaračunavanja, ki manjšim organizacijam nudijo dostop do iste industrijsko prevladujoče tehnologije in mobilnega transakcijskega omrežja kot večja podjetja.mBlox-ov prvi Systems Integrator partner je LogicaCMG, ki ima več kot štirideset let izkušenj na področju storitev informacijske tehnologije.

LogicaCMG je pomembna mednarodna sila na področju storitev informacijske tehnologije in brezžičnih telekomunikacij, ki ponuja svetovanja v različnih industrijah. Njihove izkušnje in strokovno znanje bosta neprecenljiva pri nadaljnjem pospeševanju mobilnih transakcij v katerikoli organizaciji.

"Vesel sem, da je LogicaCMG prvi mBlox-ov Systems Integrator partner. LogicaCMG zajema velik del trga in ima dovolj znanja na področju mobilne tehnologije, da lahko velikim korporacijam in drugim strankam prinese znatne prednosti," je dejal Frans Glazener, direktor za razvoj podjetništva podjetja LogicaCMG Wireless Enterprise Solutions. "Povpraševanje po mobilnih aplikacijah je v zadnjih dveh letih skokovito naraslo. Podjetje mBlox je velikokrat dokazalo, da so partner, na katerega se lahko zanesemo, da bo učinkovito ter na globalni ravni izpolnil potrebe po dostavi in zaračunavanju sporočilnih aplikacij velikega obsega. Naše stranke so lahko prepričane, da njihovo poslovanje podpira vodilni partner, in da bodo njihovi klici vsakič ter zanesljivo posredovani in zaračunani."

Jeff Clark, izvršni director podjetja mBlox je dejal: "Razvoj mBlox-ovega partnerskega programa je strateško pomemben za mBlox. Preko združevanja z industrijsko vodilnimi partnerji, kot je LogicaCMG, ohranjamo naše osredotočanje na mobilno transakcijsko omrežje ter hkrati zagotavljamo, da je naše omrežje dostopno širokemu obsegu organizacij. Že danes nekaj največjih svetovnih blagovnih znamk sodeluje s podjetjem mBlox. Partnerski program zagotavlja, da lahko vsa podjetja, velika in majhna, povsod, dajo vzvod mBlox-ovemu mobilnemu transakcijskemu omrežju, in si pomagajo z izkušnjami in strokovnim znanjem našega partnerskega omrežja."

Partnerski program podjetja mBlox se trenutno izvaja v Veliki Britaniji, nadaljnje globalno širjenje pa naj bi sledilo v prihajajočih mesecih.Za več informacij o sodelovanju v programu ali kje lahko najdete mBlox-ovega partnerja obiščite spletno stran: www.mBlox.com.

O podjetju mBlox Inc.:

mBlox je največje svetovno mobilno transakcijsko omrežje. S specializacijo na gospodarske in tehnične kompleksnosti mobilnega plačevanja ter pošiljanja sporočil mBlox v svojem poslovanju spaja podjetja s strankami. Rezultat posebne pozornosti podjetja na storitve na področju pošiljanja sporočil je to, da mBlox zagotavlja izčrpne in zanesljive storitve prenosa SMS sporočil in plačilnega prometa. Z mednarodnim omrežjem uradov, plodnimi razmerji z operaterji ter ustrezno infrastrukturo, mBlox poganja mobilno poslovanje. Sedež podjetja mBlox je v Sunnyvale-u v ameriški zvezni državi Kalifornija, pri čemer je sedež za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko (EMEA) v Londonu, poslovalnice pa po vsem svetu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mblox.com.

O podjetju LogicaCMG:

LogicaCMG je pomembna mednarodna sila na področju storitev informacijske tehnologije in brezžičnih telekomunikacij. Ponuja upravljanje in svetovanje na področju informacijske tehnologije, sistemsko integracijo in storitve oddajanja del strankam na različnih trgih, vključno s telekomunikacijami, finančnimi storitvami, energijo in javnimi gospodarskimi službami, industrijo, distribucijo, transportom in javnim sektorjem. Podjetje zaposluje približno 30.000 ljudi v poslovalnicah v 36 državah, in ima več kot 40 let izkušenj na področju storitev informacijske tehnologije. Sedež podjetja LogicaCMG je v Evropi, kotira pa na londonski in amsterdamski borzi (LSE: LOG; Euronext: LOG). Več informacij lahko najdete na spletni strani www.logicacmg.com.

KONTAKT:

mBlox EMEA

Maria Hudson,

+44 (0) 20 7608 2500

mblox@hotwirepr.com

ali

mBlox Americas

Peter Kojalo,

+1 (617) 314-9726

peter@abelsongroup.com

ali

LogicaCMG

Isabell Horvath,

+44 (0) 20 7446 1259

Mobile: +44 (0) 7739 774512

isabell.horvath@logicacmg.com