O-STA

Kako do uspešne digitalne transformacije?

Digitalizacija podjetij je nujna za njihov dolgoročni obstoj
V 4PDIH želijo čim večjemu številu podjetij predstaviti korake do uspešne digitalne transformacije

Kako do uspešne digitalne transformacije?

Digitalizacija je prisotna na vsakem koraku. Podjetja, ki so se digitalizirala, so bolj agilna, učinkovitejša in bolj konkurenčna. V inovacijskem ekosistemu 4PDIH zato želijo čim večjemu številu podjetij predstaviti prednosti digitalizacije in korake do uspešne digitalne transformacije. Podjetja želijo seznaniti z možnostmi za pridobitev nepovratnih sredstev na tem področju, zato organizirajo pet delavnic na temo uspešne digitalne transformacije. Prva, ki je odprta za širšo javnost, bo v prostorih Inkubatorja Sežana potekala v sredo, 8. junija, med 10. in 12. uro, druga v prostorih SAŠA inkubatorja v Šoštanju v četrtek, 9. junija, med 13. in 15. uro, tretja pa v petek, 10. junija, med 12. uro in 13.30 uro v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja v Slovenj Gradcu.

Digitalizacija - nujna za dolgoročni obstoj

Na delavnicah bodo udeleženci spoznali učinkovite korake za dvig digitalnih kompetenc ter načine uvajanja digitalizacije v podjetje. Seznanili se bodo z orodji, ki jim pri tem lahko pomagajo, ter izvedeli, kakšne so možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev za digitalno transformacijo. Obe delavnici sta namenjeni mikro, malim in srednje velikim podjetjem, v katerih se zavedajo pomena digitalizacije za zagotovitev dolgoročnega obstoja in poslovne uspešnosti vašega podjetja. Udeležba je brezplačna, so pa obvezne prijave na dogodek. Za delavnico v Sežani zbirajo prijave na bit.ly/3x0W2N5, za delavnico v Šoštanju na https://bit.ly/3MowsYb.

Delavnice bodo potekale v sklopu projekta Digital Regions, udeležencem pa bodo predstavili tudi akcijski načrt podpornih storitev za digitalne transformacije podjetij, ki vključuje pristope, orodja in storitve. Ti bodo podjetjem na voljo v sklopu ekosistema 4PDIH. Akcijski načrt predstavlja ključni rezultat projekta Digital Regions.