O-STA

Nestanovitno vreme kroji Čarobnost mestnih trgov

Nestanovitna vremenska napoved nam narekuje, da smo se odločili, da drugi modni dogodek in predstavitev ponudnikov Glavnega trga, Čarobnost mestnih trgov, ki ga organizira mestni marketing Zavoda Celeia Celje v sodelovanju z mestnimi ponudniki prestavimo na ugodnejšo vremensko napoved, v petek, 17. junija 2022.

Čarobnost mestnih trgov na Glavnem trgu bi po prvotnem urniku naj bil že v četrtek, 2. junija, ko nam jo je vreme prvič zagodlo, zato smo jo prestavili za en teden. Tudi tokrat nam vreme ni naklonjeno, zato smo se v dogovoru s ponudniki in soorganizatorji dogodka odločili, da modno revijo skušamo izpeljati v petek, 17. junija, z začetkom ob 19.30. Na modni pisti druge modne revije se bodo predstavile trgovinice, blagovne znamke, frizerji in ostali ustvarjalci iz starega mestnega jedra, za pestro kulinarično izkušnjo bodo poskrbeli lokali Evergreen Kapija, Kavarna Oaza, Kavarna Oskar, Polonine sladke skrivnosti in Caffe Studio. Na večernem modnem dogodku se obeta še marsikaj zanimivega, družaben dogodek, zvezdniško fotografiranje v Foto boxu, z nami pa bosta tudi čisto posebna gosta - Cool mamasita in Cool fotr. Teja in Jani Jugovic sta medijska vplivneža in vlogerja, ki delujeta na področju lifestyla. Udeležila se bosta modne revije in spoznavala Celje, Teja bo tudi del dogodka na modni pisti, po reviji pa se bosta tudi družila z obiskovalci.

Čarobnost mestnih trgov od leta 2015 pripravlja mestni marketing Zavoda Celeia Celje in na ta način predstavlja in povezuje blagovne znamke, trgovine, frizerje, make up artiste in ostale mestne ponudnike. Prvi dogodek letos smo izpeljali že zadnji četrtek v maju pri Metropolu, tretji in zadnji dogodek Čarobnost mestnih trgov pa bo 23. junija na Krekovem trgu.

Več informacij: https://www.dobimosevcelju.si/

Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje ■ Krekov trg 3 ■ SI-3000 Celje

t +386 (0)3 42 87 930 ■ e zavod.celeia@celje.si