O-STA

Iskrivi koncerti za najmlajše abonente Slovenske filharmonije

Družinski abonma!

DRUŽINSKI ABONMA SLOVENSKE FILHARMONIJE

Koncerti Družinskega abonmaja Slovenske filharmonije so edinstveni glasbeni dogodki, s katerimi negujemo glasbeni okus mladih poslušalcev. Z veseljem najavljamo zanimiv in poučen program za sezono 2022/23 in vas vabimo k vpisu. Pripravili smo pet osmišljenih in iskrivih koncertov, na katerih boste lahko slišali čarobni zvok filharmoničnega orkestra, filharmoničnega zbora in mlade glasbenike

Glasbene matice Ljubljana.

Koncerte povezuje naslov:

Ko bom velik, bom ...

Doživljali in pogovarjali se bomo o notah, kako je biti solist pred orkestrom in kaj bi bilo, če bi postali slavni kot skladatelj Mozart. Pa tudi o tem, ali se da narisati glasbo ali zapeti pesem za petko pri matematiki. Program smo pripravili za mlade poslušalce od 6. leta starosti, vendar smo prepričani, da bodo na koncertu enakovredno uživali tudi malo mlajši bratci in sestrice ter seveda starši oziroma spremljevalci. Razigrani koncerti so za lažje razumevanje moderirani.

Novosti letošnje sezone Družinskega abonmaja

Abonmajske vstopnice družinskega abonmaja so PRENOSLJIVE. Če imetnik abonmaja ne more na koncert, lahko manjkajočega člana nadomesti babica, dedek, teta, najboljša sošolka, prijatelj ali nekdo drug, s katerim želite deliti glasbeno doživetje. S to novostjo želimo, da se abonmajski sedeži čim bolj zapolnijo in da lastniki abonmajskih vstopnic ne bi imeli slabe vesti, če bi povabili koga drugega.

Vpis abonmajev za nove abonente poteka od 15. do 22. junija 2022 vsak delavnik na blagajni Slovenske filharmonije.