O-STA

Soft ice in frozen yoghurt - ste ju že poskusili?

Letošnji poletni solsticij mineva v znamenju vročinskega vala, s katerim smo dokončno prestopili prag v poletje. Ohladitev prinašajo mrzle pijače in najslajša poletna sladica - sladoled. Ste že poskusili klasičen ameriški sladoled? Imate raje manj kalorično sladico? Poskusite soft ice in frozen yoghurt!

Soft ice

Poznate tisti valoviti sladoled, ki ga lahko vidite v ameriških filmih? Da bi ga poskusili, ne rabite odpotovati čez lužo. Poskusite ga lahko namreč tudi pri nas. Soft ice je narejen iz kakovostne baze v prahu za izdelavo točenega sladoleda polnega in čistega okusa na ameriški način. Na voljo je 9 okusov in sicer:

· čokolada,

· gozdni sadeži,

· jagoda,

· jogurt,

· linditella,

· pomaranča,

· smetana,

· vanilija in

· zeleno jabolko.

Vsi izdelki so brez glutena in konzervansov.

Frozen yogurt

Frozen yogurt je edinstvena zmes za pripravo zmrznjenih jogurtov, ki vsebujejo manj maščobe kot običajni sladoled. Na voljo je grški jogurt, izdelek pa je prav tako brez glutena in konzervansov. Če torej pazite na vnos kalorij, ampak bi si vseeno radi privoščili nekaj sladkega, je frozen yogurt prava izbira za vas.

Zaupajte družinskemu podjetju

Izdelki Rokmar ohranijo svoj okus in veličastnost. To družinsko podjetje že več kot tri desetletja razveseljuje sladokusce po Evropi, pohvali se lahko s številnimi certifikati in priznanji, ponaša se s široko ponudbo za sladolede, slaščice in napitke.

Za vroče poletne dni Rokmar poskrbi!